Pildid: Statoili teenindusjaamades avati pagarikojad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Statoili teenindusjaamades avati pagarikojad
Statoili teenindusjaamades avati pagarikojad Foto: Viktor Burkivski

Eesti suurim tänavatoidu ja kohvi pakkuja ning juhtiv mootorikütuste ja esmatarbekaupade jaemüüja Statoil Fuel & Retail Eesti AS rajab oma teenidusjaamade võrgu baasil Eesti laiema pagarikodade keti ning suurendab oluliselt pakutavate pagaritoodete sortimenti.

Foto: Viktor Burkivski

Eelnevate investeeringute raames on Statoil varustanud oma teenindusjaamad ahjudega, kus saab küpsetada erinevaid värskeid pagaritooteid.

Foto: Viktor Burkivski

26. augustist lansseeritakse kontseptsioon «Parim pagar» ning teenindusjaamad hakkavad pakkuma värskeid  pagaritooteid, mida pakutakse klientidele soojadena ja otse ahjust.

Foto: Viktor Burkivski

«Laiendame oluliselt oma pagaritoodete sortimenti ning hakkame klientidele pakkuma igapäevaselt kohapeal küpsetatud sooje soolaseid ja magusaid saiu ning pirukaid, mille valik suureneb oluliselt,» ütles Statoil Fuel & Retail Eesti kaubandusdirektori kt Diana Veigel.

Foto: Viktor Burkivski

Esialgu tekivad Statoili pagarikojad Tallinna ja Harjumaa 20 teenindusjaama ning aasta lõpuks laieneb pagarikodade võrgustik kõikidesse jaamadesse üle Eesti.

Statoili töötajad läbisid eelnevalt põhjaliku koolituse spetsialistide juhendamisel, et tagada toodete suurepärane maitse ja väljanägemine.

«Värskelt küpsetatud pagaritoodete tarbimine kasvab kogu Euroopas ja ka Eestis ning meie soov on selle trendiga kaasa minna, et vastata klientide soovidele ja ootustele. Soe ja lõhnav otse ahjust tulnud pagaritoode on parim valik kohvi kõrvale ja pakub inimestele mõnusat emotsiooni ja hubast kodutunnet,» ütles Diana Veigel.

Foto: Viktor Burkivski

Uute ahjude kasutusele võtmine võimaldab Statoilil suurendada pagaritoodete sortimenti oluliselt ja esialgu jõuavad kliendini otse ahjust liha-, viineri ja suitsukana pirukad; pekaani-, vanilje-, kohupiima- ja minipähkli magusad saiakesed, minicroissantid ning singi-juustu croissantid ja juusturullid.

Foto: Viktor Burkivski

25. augustill olid huvilised oodatud Statoili hommikusöögile Tallinnas, Sõle tänaval aadressil Paldiski mnt 44 asuvas teenindusjaamas.

Foto: Viktor Burkivski

Hommikusöögi käigus tutvustas Statoili tootejuht Perbi Võsumägi uute pagarikodade kontseptsiooni ning Sõle jaama vanemmüüja Tanel Gabthsenko teenindusjaamade tööprotsesse ja toimimise põhitõdesid, mille järel maitsti üheskoos ka uut «Parima Pagari» tootevalikut.

Foto: Viktor Burkivski

Pagarikodade kontseptsiooni lansseerimine algab Tallinna ja Harjumaa 20 teenindusjaamast ning aasta lõpuks on «Parima Pagari» kontseptsioon laienenud üle Eesti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles