Galerii: Statoil avab oma teenindusjaamades pagarikojad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti suurim tänavatoidu ja kohvi pakkuja ning juhtiv mootorikütuste ja esmatarbekaupade jaemüüja Statoil Fuel & Retail Eesti AS rajab oma teenidusjaamade võrgu baasil Eesti laiema pagarikodade keti ning suurendab oluliselt pakutavate pagaritoodete sortimenti.

Teisipäeval toimus Tallinnas Sõle tänava teenindusjaamas hommikusöök, mille käigus käigus tutvustas Statoili tootejuht Perbi Võsumägi uute pagarikodade kontseptsiooni ning Sõle jaama vanemmüüja Tanel Gabthsenko teenindusjaamade tööprotsesse ja toimimise põhitõdesid.

Foto: Viktor Burkivski

Eelnevate investeeringute raames on Statoil varustanud oma teenindusjaamad ahjudega, kus saab küpsetada erinevaid värskeid pagaritooteid. 26. augustist lansseeritakse kontseptsioon «Parim pagar» ning teenindusjaamad hakkavad pakkuma värskeid  pagaritooteid, mida pakutakse klientidele soojadena ja otse ahjust.

«Laiendame oluliselt oma pagaritoodete sortimenti ning hakkame klientidele pakkuma igapäevaselt kohapeal küpsetatud sooje soolaseid ja magusaid saiu ning pirukaid, mille valik suureneb oluliselt,» ütles Statoil Fuel & Retail Eesti kaubandusdirektori kt Diana Veigel.

Esialgu tekivad Statoili pagarikojad Tallinna ja Harjumaa 20 teenindusjaama ning aasta lõpuks laieneb pagarikodade võrgustik kõikidesse jaamadesse üle Eesti. Statoili töötajad läbisid eelnevalt põhjaliku koolituse spetsialistide juhendamisel, et tagada toodete suurepärane maitse ja väljanägemine.

«Värskelt küpsetatud pagaritoodete tarbimine kasvab kogu Euroopas ja ka Eestis ning meie soov on selle trendiga kaasa minna, et vastata klientide soovidele ja ootustele. Soe ja lõhnav otse ahjust tulnud pagaritoode on parim valik kohvi kõrvale ja pakub inimestele mõnusat emotsiooni ja hubast kodutunnet,» ütles Diana Veigel.

Uute ahjude kasutusele võtmine võimaldab Statoilil suurendada pagaritoodete sortimenti oluliselt ja esialgu jõuavad kliendini otse ahjust liha-, viineri ja suitsukana pirukad; pekaani-, vanilje-, kohupiima- ja minipähkli magusad saiakesed, minicroissantid ning singi-juustu croissantid ja juusturullid.

Statoil Fuel & Retail Eesti AS on Eesti vanim ja suurim mootorikütuste ja esmatarbekaupade jaemüüja, mis alustas tegevust 1991. aastal. Statoil opereerib Eestis 46 teenindus- ja seitset Statoil 1-2-3 automaatjaama. Statoilis tangib oma autot iga neljas Eesti elanik, millega ettevõttele kuulub Eestis suurim turuosa mootorikütuste jaemüügis. Statoil on üks suuremaid Eesti maksumaksjaid. 2015. aastal läbiviidud Emori uuringu järgi asub Statoil mainekamate suurettevõtete pingerivis teisel kohal. Ettevõttes töötab ligi 600 inimest, neist 540 teenindusjaamades. Statoil kuulub Kanada päritolu rahvusvahelisse kontserni Alimentation Couche-Tard.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles