Kristel Aaslaid kiidab tänavafestivali: iga keharakk tunneb, et elu on ilus

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suvelavastuse "Kurt, tumm ja pime läksid kohtingule"  viimase etenduse afterparty Clazzis.
Kristel Aaslaid
Suvelavastuse "Kurt, tumm ja pime läksid kohtingule" viimase etenduse afterparty Clazzis. Kristel Aaslaid Foto: Viktor Burkivski

5. ja 6. septembril toimuva Uue Maailma Tänavafestivali peateemaks on «Toome muusika tänavatele». 

Kahe päeva jooksul pakuvad pealaval muusikaelamust 25 bändi, kelle seast leiab lemmiku nii popi, roki, elektroonilise muusika kui ka folgi austaja.

«Ühelt korralikult tänavafestivalilt peaks igaüks leidma esineja, keda kuulama tulla ning võimaluse kohapealt ka tema plaati soetada,» räägib tänavuse festivali muusikaprogrammi koordinaator Hanna-Liisa Kutsar lähtepunktidest, mille järgi Uue Maailma Tänavafestivali tänavused artistid valitud said.

Ühtlasi astub teiste seas üles elektroonilist muusikat viljelev Avoid Dave, kelle eesotsas on Taavi Paomets ja Kristel Aaslaid. Aaslaiu sõnul on positiivne, et festival annab paljudele artistidele võimaluse oma muusikat tutvustada. Samuti leiab ta, et Uue Maailma Tänavafestivali juures on alati plussiks olnud päikseline meeleolu, mis iga ilmaga kaasas käib. «Kõik on naabrid ning see rahu ja üksmeelsus teeb alati meele heaks,» kirjeldab Aaslaid festivali õhkkonda. Millised on aga Aaslaiu arvates ideaalse tänavafestivali komponendid? «Hea muusika, mõnus ja maitsev toiduelamus, sõbralik rahvas, hea tuju ja sellest kõigest sündiv üksmeelne ja harmooniline õhkkond, kus iga keharakk tunneb, et elu on ilus ja inimesed õnnelikud ja head,» leiab muusik.

Foto: Meelis Tomson

Uue Maailma Tänavafestivali ajal täitub piirkond kodukohvikute, tänavaturu ja palju muu põnevaga. Festivali programmi ning teisi 24 bändi, kes juba järgmisel nädalal Uue Maailma Tänavafestivalil esinevad saad vaadata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles