Raadiohääl Liina Randpere kardab hellitamisega ära harjuda

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liina Randpere kardab hellitamisega ära harjuda
Liina Randpere kardab hellitamisega ära harjuda Foto: Media Marketing

Möödunud kolmapäeval peatus Saksa Takso transfeerauto raadiotähe ja treeneri Liina Randpere ukse ees, et kaunis daam tööle ja teistesse vajalikesse kohtadesse sõidutada. Tegu oli taksofirma sünnipäevakuu nädalakampaaniaga, kus Eesti inimeste poolt armastatud ning tuntud avaliku elu tegelased said enda kasutusse Saksa Takso auto koos autojuhiga.

Foto: Media Marketing

Ilusat ettevõtmist vahendava agentuuri MediaMarketing tegevjuht Monika Kuzmina uurib, kuidas mõjub ühele daamile sülle langenud auto ja autojuhiteenus. Liina Randpere tunnistab, et see mõjub egot kergitavalt, kuid paneb ka kohmetuna.

«Minu kui iseseisva tööinimese jaoks on harjumatu, kui keegi tuleb autoust lahti tegema — et kas ootan või teen ise lahti,» muigab Liina. «Ka sõites võtab harjumine aega, vaatad ikka, et nüüd peaks rida siia või sinna vahetama, ei suuda algul keskenduda ega ennast vabaks lasta, teha omi asju.» Daam lisab naerdes, et projekt võiks kauem kesta, siis saaks seda mõnu pikemalt nautida. «Olge ettevaatlikud, mida pakute, sellega võib ära harjuda».

Foto: Media Marketing

Liina räägib, et käis vahepeal trenni andmas ja naastes leidis telefonist viis vastamata kõnet ning hakkas autos nendele vastama. «Sain kõnedele keskenduda — mul on oma autos hands-free olemas, aga siis tuleb ikka manööverdada ja muu virr-varr on peas,» kirjeldab ta.

Treeningust tulevale naisele annab selline suurepärane teenindamine ka naiselikust küljest ilusaid emotsioone, kui üsnagi raske tossude, rättidega ja riietega kott enda kätte võetakse ja uksed avatakse. «See tekitab imelise tunde, see on äge, kuid algul oled kohmetu, ei oska seisukohta võtta, sest olgem ausad, see pole minu jaoks tavaline,» jutustab Liina. Tema arvates oleks selline teenus, juhul, kui ta poleks kallis, väga hea aktiivse elustiiliga inimesega, sest ta saaks autos oma asjadele keskenduda.

Raadiodaam usub veel ka seda, et transfeerteenuse kasutamine tundub küll igapäevasena kulukas, kuid kui arvestada oma auto kütusekulu, liisingumakseid, kaskot ja liikluskindlustust, võimalikku remonti ja seda, et oled ise juht, siis võib taksosõit olla soodsam, lisaks oleks aega telefonis surfata ja omi asju ajada.

Foto: Media Marketing

Monika tahab teada ka seda, kuidas staare igapäevaelus koheldakse, muidugi eeldusel, et Liina ise ennast tuntud näoks peab.

Küsitu kinnitab, et igapäevases elus koheldakse teda tavalise inimesena, mis on tore, kuid tuntus on hea, kui staarile on vaja mingit teenet. «Enamasti ollakse sõbralik ja mul on palju lihtsam asju ajada — ma ei pea ennast staariks, aga kui oled tuntud näoga, siis tahavad kõik sinuga hästi läbi saada ja on paljut võimalik lihtsamalt saavutada.»

Liina teab, et paljude staaride puhul, kes on olnud raskelt haiged ja sellest välja tulnud, on nende tuntuse tõttu raviga rohkem pingutatud.

Reporter uurib ka seda, kellele staaridest võiks selline teenus sobida. Liina arvab, et see sobib neile, kes peavad päeva jooksul paljudes kohtades ära käima, kellel telefon pidevalt heliseb ja kelle elus toimub pidevalt midagi. «Aktiivsele inimesele on see supermõnus, sest saad teha omi asju, ei pea parkimiskohta otsima ega trahvi kartma kui unustad parkimisega tegeleda,» selgitab  aktiivne daam.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles