Neonats urineeris Berliini rongis sisserännanu laste peale

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neonats tätoveeringuga «Valgete võim»
Neonats tätoveeringuga «Valgete võim» Foto: SCANPIX

Saksamaal leidis aset juhtum, milles neonatsid ründasid rongis immigrandist naist ja tema lapsi ning hiljem urineeris üks neonats laste peale.

Naine ja tema lapsed vanuses viis ja 15 eluaastat sõitsid Berliini lähedasel liinil möödunud laupäeval kui Landsberger Allee peatusest umbes kella 9.45 ajal sisenesid rongi kaks neonatsi, edastab The Local.

32- ja 37-aastane mees hüüdsid Türgist pärit perele rassistlikke solvanguid. Pealtnägijate sõnul oli meeste repertuaaris ka «Heil Hitler» ning veel mitmed natside hüüdlaused. Neonatsid tegid mitu korda natsitervitust.

Mehed viitasid naisele ja ta lastele kui närustele sisserändajatele ja mitte «aarialastele» ning endale kui «aaria rassile».

32-aastane mees kergendas siis põit laste, püüdes neid alandada.

Kaassõitjad teatasid juhtunust politseile ning politseinikud arreteerisid neonatsid Frankfurter Allee peatuses. Naine ja lapsed said rahulikult edasi sõita.

Uurimine näitas, et kumbki mees oli ära joonud umbes kuus pudelit õlut.

Politsei uurib juhtumit kui rassistlikku rünnakut.

Politsei teatel on need kaks Berliini Neuköllni piirkonnast pärit neonatsi neile varasemast teada, kuna neid on arreteeritud seoses röövimiste, varguste ja kehavigastuste tekitamistega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles