Cinamon tähistab 7 aastat kinoarmastust koos aasta seitsme popima filmiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Cinamon tähistab 7 aastat kinoarmastust koos aasta seitsme popima filmiga
Tartu Cinamon tähistab 7 aastat kinoarmastust koos aasta seitsme popima filmiga Foto: Cinamon

Kolmapäeval 27. augustil tähistab Cinamoni kinokeskus Tartus koos kinopere ja klientidega kino 7. sünnipäeva, sünnipäeva teemaks on 7 aastat kinoarmastust. Terve päev kehtivad soodsad piletihinnad ning päev on pühendatud aasta seitsmele kõige populaarsemale filmile, mida kavas taasnäitame ning mille tuntuimad tegelased sel päeval kinos ringi liiguvad.

Sel kolmapäeval täitub kinol Cinamon 7 aastat, mille vältel on kino jaganud oma klientidele ja töötajatele rohkelt kino- ja filmiarmastust. 7. sünnipäevameeleolu kinoarmastusel põhinebki – pidupäev toob kaasa eriti soodsad piletihinnad, üllatused jaTartu publikumi käesoleva aasta 7 kõige rohkem armastatud filmi– mille hulgas on ka kaks kodumaist linateost: “Supilinna Salaselts” ning “1944” . Seitsme lemmiku sekka kuuluvad lisaks lõbusad komöödiad “Spioon” ja “TED2”, aasta kultuslikud “Viiskümmend halli varjundit” ning “Kiired ja vihased 7”.

Aasta seni vaadatuima filmi tiitel kuulub kollastele “Käsilastele”, kelle seiklustele on Cinamonis tänaseks kaasa elanud juba üle 22 000 inimese.   Uue tulijana näitame sünnipäevapidustusele sobivat ja suve lõpetavat filmi “#WAYF. Suve viimane pidu”, kus DJ Zac Efron muusika valib.

„Soovime jagada kino-ja filmiarmastust aastaläbi ning aastast aastasse- et sellele veel eraldi tähelepanu tõmmata, pühendasime lõputule kinoarmastusele ning aasta populaarsematele filmidele ka kino 7. sünnipäeva. Kinopiletid on sel päeval tavapärasest odavamad, filmivalik on lai ning meeleolu eest hoolitseb kino. Ootame kõiki meiega tähistama “ täpsustab Cinamoni kinojuht Maret Vanaselja

Külastajad leiavad sel päeval terve kinopere tegelastena aasta seitsmest lemmikfilmist – mine ja vaata, kas tunned ära, kes on kes,  ning õhtusel ajal (alates 17:00) saavad kõik teha mälestuseks tasuta lõbusaid pilte kohapeal olevas fotoboksis. Kindlasti vaata üle TOP  -sse kuuluv veel nägemata film. Ürituse kinokavaga saab tutvuda SIIN!

Cinamon on nooruslik ja perekeskne viie saaliga kinokeskus Tartu kesklinnas, kus kino sünnipäev on iga-aastaselt üks olulisemaid ja erilisemaid päevi aastas, mida tähistada üheskoos nii kinosõprade kui –perega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles