Vaata! Valmis Tantsuparadiisi pidu meenutav video

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantsuparadiisil esmakordselt special White Party - esines Venemaa lauljatar Oksana Kovalevskaja «KRASKI»!
Tantsuparadiisil esmakordselt special White Party - esines Venemaa lauljatar Oksana Kovalevskaja «KRASKI»! Foto: Maksim Toome

Reedel 7. augustil toimus Club Hollywoodis linna populaarseim ürituste sari  Tantsuparadiis (Танцевальный Pай), kus oli seekord esimest korda ajaloos temaatiline Special White Party ning mille peaesinejaks 90-ndate Venemaa populaarne lauljatar Oksana Kovalevskaja «KRASKI».

Sellega seoses oli kogu klubi kaunistatud spetsiaalsete valgete dekoratsioonidega, sadas öö otsa valget lund ning külalistelt oli oodatud valge riietus. Ees ootas mitte ainult kontsert, vaid ka tõeline lumivalge paradiis.

Vene lauljatar pakkus lavalt väga särava esituse , mis oli tõeline emotsioonide ilutulestik ning täis võimsat energiat. Tema kordumatu, meeldejääv laulmise oskus ning hüpnotiseerivalt mõjuv hääl ja meeletu energia jõudsid isegi kõige emotsioonituma kuulaja südamesse.

Foto: Maksim Toome

Õhtu kavas ootasid suurepärane valik algseid versioone ja kaasaegseid töötlusi tema kõige populaarsematest hittidest:

«Oranzhevoe solnce», «Segodnja k mame ja priehala domoi», «Starshi brat», «Te, kto ljubit», «Ja ljublju Tebja, Sergei», «A devochke hochetsja…» ning veel lisaks mitmed uued tantsuhitid.

Erilist sära tekitasid veel ööle armastatuimad imekaunid seksuaalsed topless GO-GO tantsijad Peterburist. Õhtu peavõrgutajad olid DJ Bell ja DJ Sonic.

Foto: Maksim Toome

Lisaks tekitasid palju elevust uue Eesti turule sisenenud jäätise Ekselence tasuta rahvale jagatud luxuslikud jäätised ning jäätisefirma poolt ülesse pandud fotokabiin ,kus said kõik soovijad koos oma seltskonnaga lõbusalt pildistada ning kohe ka pildid automaadist endale mälestuseks saada.

Foto: Maksim Toome

Järgmine TANTSUPARADIIS toimub reedesel päeval, 4.septembril club Hollywoodis-is,kus esineb esimest korda Eestis kõige säravam slaavi Superblondiin – Olja Poljakova Ukrainast oma skandaalse meeldejääva showga. Müügis ainult on 1000 piletit, mis on saadaval piiratud koguses 30% soodustusega kuni 31.augustini kõigis Piletilevi müügipunktides või internetis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles