Jodie Kidd loobus «Top Geari» juhtimisest: see hõivaks mu hinge!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jeremy Clarkson ja Jodie Kidd
Jeremy Clarkson ja Jodie Kidd Foto: Vida Press

Modell, autoentusiast ja saate «The Classic Car Show» juht Jodie Kidd ütles ära võimalusest juhtida BBC hittsaadet «Top Gear».

36-aastane staar seletas ajalehele The Telegraph, et «Top Geari» sarnane projekt võtaks kogu tema aja ja energia.

«Kui võtaksin «Top Geari» tegemise ette, oleks see kõikehõlmav. Mulle meeldib teha kõiki neid erinevaid asju, mida oma elus praegu teha saan,» ütles Kidd.

««Top Gear» on maailma parim saade, kuid see lihtsalt hõivaks mu hinge. Ja see olekski kõik. Olen tõuse ja mõõnu ületades jõudnud oma elus imelisse kohta, kus kõik on viimaks tasakaalus. Ja tasakaalus ka mu perekonna jaoks,» lisas naine.

Kidd sõnas, et ta jõudis otsusele alles hiljuti: «Kõik küsivad, kas ma teen seda. Ei tee, okei. Kuid see on suur au, et inimesed arvavad, et ma võiksin nendesse kingadesse astuda. Eriti arvestades seda, et olen naine.»

Foto: SCANPIX

BBC «Top Geari» hakkab pärast Jeremy Clarksoni lahkumist juhtima Chris Evans, kes on öelnud, et vähemalt üks uutest saatejuhtidest peaks olema naisterahvas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles