Pildid: Venemaa legendaarne jäähokistaar Vjatšeslav Fetissov jõudis Tallinnasse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Venemaa jäähokitäht Vjatšeslav Fetissov osales täna Nordic Hotel Forumis toimunud jäähokishow "Hoki Aitab" eelsel pressikonverentsil.

Foto: Viktor Burkivski

Veel osalesid pressikonverentsil Soome koondisega maailmameistriteks tulnud Mikael Granlund ja Leo Komarov, vormelipiloot Mika Salo, Eesti hokimehed Siim Liivik ja Robert Rooba, Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liidu esindaja Elen Vettus ning teised üritusega seotud isikud.

Foto: Viktor Burkivski

23-aastane Minnesota Wildi ründaja Mikael Granlund osaleb samuti homses heategevuslikus hokishows Hoki Aitab Pietarnikatun Oilersi poolel. Noor ründaja sai maailmakuulsaks 2011. aasta MM-i poolfinaalis Venemaa vastu visatud lacrosse´i stiilis väravaga.

Granlundi imeväravad näed SIIT!

Foto: Viktor Burkivski

Heategevuslik hokishow Hoki Aitab toimub homme, 22. augustil kell 15:00 Tondiraba jäähallis. Kohtuvad Tondiraba All Stars ja Soome jäähoki showmeeskond Pietarinkatun Oilers.

Foto: Viktor Burkivski

Tondiraba All Starsi särgi tõmbavad selga Venemaa jäähokilegendid Vjatšeslav Fetissov ja Aleksei Kassatonov, Narvas sündinud Soome jäähokikoondise maailmameistrist ründaja Leo Komarov, Eesti kuulsaimad hokimehed Robert Rooba ja Siim Liivik, kahekordne epeevehklemise maailmameister Nikolai Novosjolov, näitleja Henrik Kalmet, muusikud Pearu Paulus ja Emil Rutiku, kaitseväe juhataja asetäitja brigaadikindral Artur Tiganik, kultuuriministeeriumi spordi asekantsler Tõnu Seil, Eesti edukaim kahevõistleja Allar Levandi, endised Eesti jäähokikoondise ja HC Panteri ründajad Olle Sildre ja Pelle Sildre, Eesti hokikoondise ekspeatreener Vesa Surenkin, Eesti Jäähokiliidu president Rauno Parras ning mitmed teised tuntud inimesed.

Foto: Viktor Burkivski

Soome jäähoki showmeeskond Pietarinkadun Oilers loodi 1989. aastal endiste kuulsate soome hokimängijate ja rockibändi Leningrad Cowboys liikmete poolt. Organisatsiooni eesmärk on korraldada heategevuslikke jäähokikohtumisi ja läbi selle aidata abivajajaid. 25 aasta jooksul on Peitarinkatun Oilers heategevusse jaoks annetanud üle kahe miljoni euro.

Foto: Viktor Burkivski

Tallinnas tulevad Pietarinkatun Oilersi ridades jääle Soome hokilegendid Jere Lehtinen ja Esa Tikkanen ning noor staar Mikael Granlund, Soome kõigi aegade kuulsaim jalgpallur Jari Litmanen, vormelipiloot Mika Salo, Leningrad Cowboysi liikmed ning teised spordi- ja meelelahutuskuulsused.

Foto: Viktor Burkivski

Ürituse piletitulu kasutatakse heategevuseks. Hokishow korraldajad Eesti Jäähokiliit ja Pietarninkatun Oilers annetavad 75% piletitulust Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liidule ning seda kasutatakse tugikeskuse teenuste rahastamiseks ning Tallinna Lastehaigla onkohematoloogiaosakonna jälgimismonitori ostmiseks. 25% piletitulust suunatakse Eesti Jäähokiliidu kaudu Eesti noorte jäähoki arengusse korraldamaks jäähokilaagreid erinevates Eesti linnades.

Jäähokishow Hoki Aitab järelpidu toimub laupäeval, 22. augustil kell 20:00 Noblessneri sadamas asuvas Cafe Noblé´s. Esinevad Emil Rutiku Bänd ja Oilers Band. Sissepääs tasuta!

Jäähokishow juhatavad 22. augustil sisse kell 10:00 algav Tallinna hokiklubide demopäev ning kell 12:00 aset leidev Eesti U17 jäähoki noortekoondise ja Helsingi Red Wingsi eakaaslaste sõpruskohtumine.

Jäähokishow Hoki Aitab piletid on müügil kõikides Piletimaailma müügipunktides üle Eesti ning samuti internetis Piletimaailma portaalis.

Pileti hind on 5 eurot, kuni kuueaastased lapsed pääsevad üritusele tasuta. Sooduspiletit ei ole. Lisaks on Eesti Jäähokiliidu kaudu võimalik osta firmapakette, mis sisaldavad vähemalt 50 piletit hinnaga 10 eurot pilet. 

Hokishow Hoki Aitab koduleht asub aadressil www.hokiaitab.ee

Vaata pilte ja videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles