One Directioni liikmed on uues videos astronaudid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
One Direction
One Direction Foto: promo

One Direction avaldas täna hommikul uue video oma loole «Drag Me Down».

Hetkel õigustatult maailma edukaima bändi tiitlit kandev One Direction filmis USA-s NASA Johnson Space Center`is vinge muusikavideo, mille lavastajaks olid bändi kauaaegsed koostööpartnerid Ben ja Gabe Turner, Fulwell 73-st. Võtetel kasutati NASA T-38 lennukeid, mida astronaudid kasutavad kosmoselennu õppustel ja spetsiaalset õhusõidukit NASA WB-57, mida kasutatakse kõrgatmosfääri uurimustöödel. 

Videos näeme, kuidas igat poissi treenitakse eraldi kosmoselaeva simulatsioonikeskuses, et valmistada neid ette kosmoselennuks. Samas kohas treenitakse ka NASA astronaute. 

Foto: promo

Bändi filmiti ka NASA poolt arendamisel olevas Orion`i õhusõidukis, mida kasutatakse meeskondade süvakosmosesse missioonidele saatmiseks. Seljas on neil kostüümid, mis on spetsiaalselt disinainitud astronautidele lendutõusudeks ja maandumisteks.

One Direction üllatas fänne, andes 31. juulil ootamatult välja uue singli ‘Drag Me Down’, millest sai kiirelt suur hitt ja on nüüdseks bändi üks edukamaid singleid läbi ajaloo, müües üle 500,000 koopia juba esimesel nädalal. See lugu on ka bändi seni kiireimini müüv singel USA turul.

‘Drag Me Down’ on saavutanud iTunes`is esikoha lausa 90 riigis. Lugu lõi ka uue ülemaailmse rekordi Spotifys, olles enimkuulatav singel esimese päeva kohta. Ühtlasi oli ‘Drag Me Down’ ka esimesel nädalal enimkuulatud UK-s välja antud lugu läbi aegade. Praeguseks hetkeks on singlit Spotifys kuulatud juba kõvasti üle 40 miljoni korra.

Uues video on näha, kuidas One Directioni liikmed teevad läbi kosmosesse sõiduks vajaliku treeningu. Kas noormehed video lõpuks ka soovitud sihtpunkti jõuavad, seda vaata juba videost.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles