Le Grande Spektaakel «Circus» toob Deja Vu lavale tõelise tsirkuse!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Le Grande Spektaakel «Circus»
Le Grande Spektaakel «Circus» Foto: Lounge Deja Vu

Täna, 21. augustil ootab Lounge Deja Vu kõiki enda teatrisaali, kui taaskord leiab aset koostöös Hõbe Vodka'ga toimuv Le GrandeSpektaakel  e. Suur  Vaatemäng. 

Pidudesari, mis toob iga kord enneolematu lava-show, koos akrobaatide, tantsijate, diivade, lauljate ja palju muuga Lounge Deja Vu’sse, üllatab sel korral tõeliselt meelelahutusliku teemaga. Le Grande Spektaakel «Circus» toob kohale lavashow, mille sarnast Deja Vu's enne nähtud pole! Kõike veetlevamad klouni-tüdrukud ja uskumatuna näiv lavashow vallutavad Deja Vu.

Foto: Lounge Deja Vu

Seekordne Le Grande Spektaakel viib enda külastajad tsirkuse saali, kus leiab aset õhtu täis säravaid lavanumbreid, nautimust, naeru ja üllatusi! Läbi aegade on tsirkus võlunud miljoneid inimesi üle kogu maailma, pakkudes uudseid trikke, säravaid artiste ja akrobaate, kes ei pelga lava kohal kõrgustes kiikumist.

Foto: Lounge Deja Vu

Kõik see jõuab täna esmakordselt ka Lounge Deja Vu lavale, pakkudes Le Grande Spektaakel pidudesarjale kohaselt lavashowd, millelt pilku ei saa. Kõige veetlevamad klouni-tüdrukud on selleks õhtuks ette valmistanud tsirkuseprogrammi, mis paneb kõik teised tsirkuseshowd enda kõrval kahvatuma.

Foto: Lounge Deja Vu

Üheöine  «Spektaakel»  on vaatemäng, mis toimub Lounge Deja Vu peoõhtu atmosfääris ning tõmbab koostöös Hõbe Vodkaga  aina uuesti Sinu tähelepanu endale. Iga etteaste on täiesti ainulaadne öine  meelelahtus, mis toob teatraalsuse ja erilise atmosfääri Lounge Deja Vu'sse. 

Rohkem infot ürituse kohta leiate Facebookist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles