Kuula: staarisaate Katrin Ruuse ja Ardi Kaljuvee üllatasid suvise tantsulooga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Staarisaate Katrin Ruuse
Staarisaate Katrin Ruuse Foto: Erakogu

Katrin Ruuse, kes on osalenud ka saates “Eesti otsib superstaari” ning muusik Ardi Kaljuvee, said valmis värske klubiloo “Never say goodbye”.

Tegu on kaasahaarava palaga, mille produtsendiks on Lenny LaVida ehk Lauri Lembinen. Sõnade ja viisi autor Ardi iseloomustab lugu nii: “Antud laulu puhul tulid viis ja sõnad kuidagi kiirelt ja loomulikult. Kindlasti annab loole palju juurde Katrini mõnusalt sume lauluhääl ja emotsioonid. Katrini puhul on kaugelt näha, et tegu on hingelt muusikuga.” 

Foto: Ardo Kaljuvee

Ka Katrin ise tõdeb, et muusika on tema jaoks parim eneseväljendusviis. “Laulmine on minu jaoks vabastava mõjuga, saan endast kõik emotsioonid välja laulda. Ma arvan, et ma tegelengi muusikaga sellepärast, et vahepeal koguneb tundeid ja mõtteid liiga palju ning tahan kõik endast välja saada, sest vabadus teeb õnnelikuks ja muusika ongi minu jaoks vabadus,”leiab Katrin. 

Lugu “Never say goodbye” on täis emotsioone ja kirge ning Ardi loodab, et ka kuulaja leiab sellest palju positiivset.

Loo produtsendiks on Lenny LaVida aka Lauri Lembinen, sõnade ja viisi autor Ardi Kaljuvee ning esitaja Katrin Ruuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles