Elu24 peatoimetaja Anu Saagim sai erilise staarikohtlemise osaliseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saksa Takso sünnipäevakuu kampaania selle nädala märksõnadeks on "Staarid sõidavad" ja  teisipäeval sai erilise staarikohtlemise osaliseks Elu24 peatoimetaja Anu Saagim. 

Foto: MediaMarketing

Meediatähe tööpäev algas hommikul pool kaheksa. Esmalt jagas toimetaja laiali kohustused ning siis suundus Anu tegema intervjuud Metsatöllu liikme Marko Atsoga. 

"Sõitsime talle bussijaama vastu ja ta oli väga üllatunud," meenutab meediadaam. Intervjuu sai teoks muusiku kodus Kalamajas ja edasi ajas Anu oma päevajärgseid asju Saksa Takso poolt kingitud auto ja autojuhiga.

Foto: MediaMarketing

Lisaks nautis ta lõunasööki pere ringis restoranis Art Priori, mille tunnuslause "Art Prioris on elegantselt koos kõrgtasemel kunst ja suurepärane toit - puhtad, loomingulised ja väljapeetud maitsed" ütleb kõik.

Foto: MediaMarketing

Transfeerteenus aga pani Anu unistama ja mõtteid mõlgutama. "Olen alati unistanud sellest, et kui kutsun inimese intervjuule, siis number üks asi oleks saata talle nimetatud aadressil järele auto, et ta ei peaks ise mingil moel kohale jõudmise pärast muretsema," mõtiskleb seltskonnaportaali toimetaja.

"Ja kui ma ta autoga hiljem intervjuult teele saadan, siis võiksid autos olla lilled ja pudel šampanjat." Anu peab põhjuseks, et need asjad siiani nii ei käi, mitte niivõrd rahalist kulu, kuivõrd seda, et keegi ei tulegi sellise lihtsa viisakuse peale — ajakirjanduses pole niisugune lugupidav suhtumine veel kinnistunud, kuigi võimalused selleks ehk oleks. "Aga see peaks olema elementaarne, kui kedagi intervjuuks välja kutsutakse", lisab meediatäht. "Järgmisele intervjuule tuleb inimene juba rõõmsalt nagu heade tuttavate juurde."

Saksa Taksol algas eile seoses sünnipäevakuuga “Staarid sõidavad” sünnipäevakampaania teine osa, mis tähendab seda, et Eesti inimeste poolt armastud ning tuntud avaliku elu tegelased saavad enda kasutusse Saksa Takso transfeerauto koos autojuhiga terveks päevaks.

Sellega sünnipäevakuu üllatused ei lõppe, soovitame püsida Saksa Takso lainel!

Copy

Märksõnad

Tagasi üles