Rannajalgpalli superfinaali telepilt jõuab Pärnust üle maailma

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TLMPM03: EESTI VS GIBRALTAR, JALGPALL, EESTI KOONDIS :TALLINN, EESTI, 26MAY14
Eesti vs Gibraltar, jalgpall. Andres Oper. 
lt/Foto LIIS TREIMANN/POSTIMEES
TLMPM03: EESTI VS GIBRALTAR, JALGPALL, EESTI KOONDIS :TALLINN, EESTI, 26MAY14 Eesti vs Gibraltar, jalgpall. Andres Oper. lt/Foto LIIS TREIMANN/POSTIMEES Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Täna Pärnus alanud rannajalgpalli Euroliiga superfinaali telepilt jõuab rohkem kui 80 riiki üle maailma. 

Telepildi on tellinud teiste seas Brasiilia, Argentina, Tšiili, Venemaa, Hispaania, Türgi, USA, Ukraina, Suurbritannia, Poola, Jaapani, Rumeenia, Itaalia, Kanada, Prantsusmaa, Kreeka, Valgevene, India, Pakistani, Hiina, Vietnami, Lõuna-Korea, Mehhiko, Uruguay, Venezuela, Jamaica, Tuneesia, Egiptuse, Saudi Araabia, Iraagi, Iraani, Katari, Araabia Ühendemiraatide ja Paapua Uus-Guinea väljaanded.

Pärnu randa püstitatud suurel rannajalgpallistaadionil selgub 20.–23. augustini peetaval Euroliiga superfinaalil Euroopa meister. Osalevad Itaalia, Hispaania, Portugal, Prantsusmaa, Venemaa, Šveits, Valgevene, Ukraina, Inglismaa, Norra, Ungari, Türgi, Rumeenia, Aserbaidžaan, Tšehhi ja Eesti. Sissepääs mängudele on tasuta.

Turniiri avapäeva maiuspalad on täna õhtul kell 17:45, kui vastamisi astuvad rannajalgpalli maailmameister Portugal ja maailma edetabeli liider Venemaa, ning kell 19:00, mil võistlust alustab Eesti, kelle vastaseks on Norra.

Homme, 21. augustil kohtub Eesti kell 19:00 Inglismaaga ja 22. augustil samuti kell 19:00 Ungariga. Kohamängud peetakse pühapäeval, 23. augustil. Kogu ajakava leiabwww.superfinal.eu kodulehelt. Otsepilti näeb SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles