Teater Live Concert - Koit Toome taas ööklubi laval!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teater Live Concert - Koit Toome taas ööklubi laval!
Teater Live Concert - Koit Toome taas ööklubi laval! Foto: Erakogu

Sel laupäeval, 22.08 toob klubi Teater rahva tungival soovil enda lavale tagasi ei kellegi muu, kui naiste südametevallutaja Koit Toome! Koit astub lavale Live kontserdiga oma suurepärase bandi ja aegumatute hittidega! Ees ootab öö täis vanu hitte, unustamatut live'i, head seltskonda ja meeletut pidu!

Koit Toome, kes on rahvast hullutanud juba 90ndate algusest saadik pop duo Code One’iga, on endiselt oma loominguga edetabelite tipus ja näeb välja parem kui kunagi varem. Ütlus «Mehed on nagu vein, mis lähevad ajaga aina paremaks!» käib kindlasti ka rahva lemmiku, Koit Toome kohta, kes sel laupäeval taas klubis Teater unustamatu kontserdi annab. Eelmises mais Teatri laval üles astunud Koit Toome andis tol korral kontserdi täismajale ning sel korral on rahvast peole oodata veel rohkem! Särav live pani rahva endaga kaasa laulma ning pakkus tõeliselt unustamatu öö! Videoga eelmisest kontserdist saad tutvuda SIIN!

Tema kuulsaimad laulud «Vikerkaar», «Loobuda ei saa» ja  «On küll hilja» tulevad kindlasti esitusele ka sel korral klubi Teater laval! Nagu Koit laulab ka oma laulus «Nädalalõpp»: «...astuda jäänud vaid viimane samm ja nädalalõppu ma näen,» siis seekord on kõigil võimalus koos Koit Toome endaga nädalalõpp mööda saata ning seda rokkides, et muredest tühi oleks terve linn!

Kui ootad ööd, mil kuumus on linnas ja mis sind kaasa haaraks, siis klubi Teater  on just koht kuhu sammud seada! Tule ja roki koos Koit Toomega klubis Teater! 

Rohkem infot unustamatust live kontsertist koos Koit Toomega leiad SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles