Noored vaatavad Kiltsi lennuväljal kiirendusvõistlust tasuta

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiirendusvõistlus
Kiirendusvõistlus Foto: Erakogu

Juba sel laupäeval toimub Haapsalu lähedal vanal Kiltsi lennuväljal EDRA Finals 2015, kus selguvad kiirenduse meistrid! Ühe suure uuendusena on korraldajad otsustanud, et noored ehk kõik kuni 18.aasta vanused autospordihuvilised pääsevad ülipõnevat hooaja viimast etappi vaatama suisa ilma rahata!

Täiskasvanutele maksab pääse 10 eurot ja siiani said tasuta väravast sisse kuni 12 aastased fännid. Vanusepiiri tõsteti selleks, et noori rohkem spordialaga kurssi viia. «Otsus tehti ala populariseerimiseks ja noortele näitamaks, et on kohti, kus turvaliselt oma autot ja võimeid testida saab,» valgustab korraldaja Kaarel Oras tagamaid.

Ühtlasi teeb säärane muudatus nädalavahetusel toimuvast võistlusest veelgi toredama pereürituse, kuna laste eest raha välja käia ei tule. Tühja kõhu pärast muretsema ei pea, sest süüa valmistavad Rannarootsi kokad!

AJAKAVA:

Reede, 21. august

16:00 Võistlusala avatud

18:00 Check-in ja tehniline ülevaatus avatud

21:00 Check-in ja tehniline ülevaatus suletud

Laupäev 22. august

08:00 Check-in ja tehniline ülevaatus avatud

09:00 Avatakse väravad pealtvaatajatele

10:00 Ajasõitude algus

15:00 Eliminaatorisõidud

19:00 Autasustamine

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles