Vaata videot kainest Eesti räpist: Metsakutsu tegi plaadi

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Räppar Metsakutsu
Räppar Metsakutsu Foto: promo

Eesti räppar Metsakutsu ilmutab 22. oktoobril oma debüütplaadi «Testament».


Albumi väljastajaks on Legendaarne Records ja albumi presentatsioon toimub samal päeval Tallinnas klubis Korter. Lisaks rikastab õhtut oma etteastega hiphop ringkondades tutvustamist mittevajav Jeru the Damaja USA-st.

«Testament» on Metsakutsu esikplaat, kuhu on kokku kogutud selle omanäolise Eesti hiphop artisti viimase viie aasta  poeetilised ja muusikalised saavutused. Omanäoliseks peab Metsakutsut pidama just oma lüürika poolest, sest tema näol on tegemist täiskarsklasega, mis oluliselt eristab tema aspekte hiphopparitele meelepäraste teemade puhul nagu pidutsemine, naised, alkohol ja narkootikumid. Koos vahepaladega on plaatidel kokku 24 lugu.

Metsakutsu signeeris oma lepingu Legendaarne Recordsiga juba aastal 2005, millele järgnes plaadimaterjali lindistus. Erinevate asjaolude sunnil ei ilmunud plaat kuni tänaseni ning artisti olemasolust andsid tunnistust vaid mõningad singlid, mis konstantselt lubasid peagi ilmuvat plaati. Aastatel 2009-2010 jõudis räppar lindistada koos produtsent Sim Karesega juba terve uue plaaditäie materjali. Et aastaid tehtud töö jälgi jätmata ajaloometsa ei eksiks, otsustati koos plaadifirmaga anda välja duubelalbum, kus kogu vanem materjal on salvestatud plaadile «Vana Testament» ning uus materjal koondnime all «Uus Testament».

Plaadiga koos näitab Metsakutsu, kodanikunimega Rainer Olbri, ka oma uut videot «Läheks», mille esmaesitlus oli 19.oktoobril ETV2 saates «Eesti Top7». See pole Metsakutsule esimene video: 2005. aastal filmiti Kohtla-Järvel ja Püssis MTV-s palju rotatsiooni saanud video «Miks mitte täna» ning 2007. aastal kutsuti ta Leedu populaarse grupi Skamp videosse «Reach».

«Vana Testament» on produtseeritud selliste meeste poolt nagu Paul Oja, Eksotic, Wild Disease, DJ Wavez ning «Uus Testament» tervenisti Sim Karese poolt. Albumitel teevad kaasa Lowry, Wild Disease (Põhja-Tallinn), Genka (Toe Tag), Bob (Põhja-Tallinn), Ülli ja Meero lastekoor.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles