Galerii: Meeleolukas Rooftop Club võttis suve kokku hoogsa peoga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Igareedene vabaõhuklubi Rooftop Club pani 14. augustil oma hooajale punkti vägeva lõppakordiga.

Foto: AFP / Scanpix

Rooftop Clubi grande finale tõi Solarise keskuse katusele Komeedi suveterrassile hulgaliselt lõbusaid inimesi, et veel viimast korda nautida kõike seda, mida mõnusal Eestimaa suveõhtul on pakkuda. 

Foto: AFP / Scanpix

Tallinna kuumimal terrassil voolas Veuve Clicquot' šampanja ning kõik said valida oma lemmikmaitse Ekselence'i jäätiste hulgast. Peole andsid hoogu mustkunstnik Kevin Chris ja eriline jääshow. Tuju aitasid üleval hoida Invidia agentuuri kaunid tantsijatarid ning igaühel oli võimalus fotoboksis oma peomeeleolu jäädvustada.

Foto: AFP / Scanpix

Parima tantsumuusikaga kostitasid peolisi Huasca ning Marc F & Artur F ehk kiirelt tuntust koguv  Bombossa Brothers.  Kaksikvendadest DJ-duol on sel suvel olnud edukad esinemised maailma parimate DJ-dega nii kuulsas peomekas Ibizal kui Pärnus Weekend Festivalil.

Foto: AFP / Scanpix

Rooftop Clubi tänavuse hooaja õnnestumisele aitasid kaasa Veuve Clicquot, Captain Morgan, Tanqueray, Colonna Kinnisvara, Make-up Studio, Invidia, Perrier, Kohvik Komeet, Red Bull, Ekselence, Solaris Keskus ja Siim Adamson Design. 

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles