Kanal 12 lükkab paljude uute saadetega järgmise käigu sisse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael J Fox Show
Michael J Fox Show Foto: Kanal 12

Vanad lemmikud jätkuvad ning uued pilgupüüdjad tulevad peale – eeskätt meesvaatajale suunatud Kanal 12 toob uuel telehooajal eetrisse muuhulgas nii ajaloolist suurmängu, kaunist naiseilu kui ka menusarju ning kassahitte otse Hollywoodist.

Draama ja põnevus

Maailmas on üha populaarsemaks saanud koomiksite ambitsioonikas ekraniseerimine – seda nii kinolinal kui teleekraanil. Batmani eellugu, visuaalselt rabav märulisari “Gotham” viib patusesse linna, kus noor politseiuurija asub korda majja lööma, seistes silmitsi ka tulevaste superpahadega. Põnevussarjas “Arrow – kiirem kui nool” kehastub elus kannapöörde teinud ärahellitatud rikkurivõsuke nooli laskvaks superkangelaseks, kes kaitseb häid ja karistab halbu.

Avastamist ootab ka mitu auhinnatud lühisarja, mis vaatavad mineviku valusaid õppetunde. “Hitleri arhitekt” uurib Adolf Hitleri ja tema hea kolleegi Albert Speeri läbisaamist. Vestern “Hatfieldid ja McCoyd” käsitleb kahe rivaalitseva perekonna verist mõõduvõttu Metsikus Läänes. Suurejoonelise sõjadraama “Meie isad ja emad” keskmes on II maailmasõjas räsida saavad noored.

Foto: Kanal 12

Uued igapäevased krimisarjad “Viini võmmid” ja “Maastrichti politsei” toovad kuriteo juurdluse kaunisse Kesk-Euroopasse. Igapäevase sarjana lisandub praeguste lemmikute “Musta nimekirja”, “Knight Rideri” ja “Komissar Rexi” kõrvale ka menusari “Mentalist”.

Uues sarjas “Öine vahetus” näeb arstide rasket öötööd, samuti jätkuvad populaarsed krimisarjad “Jüngrid” ja “Mõrvaennetajad”. 

Huumor ja meelelahutus

Ülimenukatest veebiklippidest alguse saanud meelelahutussaade “Lip Sync Battle” ei pane maailmakuulsusi laulma, vaid hoopis vaimukalt suud maigutama. Ahhetama panev humoorikas saatesari “Guinness World Record – üle mõistuse rekordid” toob vaatajateni eriti sõgedad rekordid, mille väljamõtlemiseks ja püstitamiseks tuleb olla vaata et ebanormaalne.

Kiiksuga komöödiasari “Hellfjord” viib Norra omapärasesse väikelinna, kus miski pole nii, kui paistab, ning normaalsust tuleb tulutult otsida. Igihaljas kultuslikus komöödiasarjas “Bel Airi prints” särab noor ja sõnakas Will Smith ning ka “Michael J. Foxi show” peaosas on tuntud ja auhinnatud komöödiatäht.

Uute osadega jätkuvad veebimaailma kiikav saade “Klikitähed” ning ka Conan O’Brieni argiõhtune meelelahutusprogramm “Conan”. Argipäevas toovad huumorit ka igihaljad “Tuvikesed” ning provokatiivsed “Kaks ja pool meest”.

Foto: Kanal 2

Päris elu ja dokumentalistika

Silmarõõmu neile, kes oskavad hinnata nii naiseilu kui võimsaid mootoreid, pakub omanäoline värvimissaade “Kuumad tibid kiiretel ratastel”, mis hakkab eetris olema pärast laupäevaõhtuseid katastroofifilme.

Nii jätkuv menuk “Kriminaalne Venemaa” kui ka verivärsked dokumentaalsarjad “Raputavad kuriteod” ning “Kriminalistika ajalugu” lahkavad rabavaid taustalugusid šokeerivate roimade taga.

Uute osadega lähevad edasi lustlik elustiilisaade “Ekstreemkalapüük Robson Greeniga” ning rajude reportaažide sari “Vice”. Igasuguste imeseadeldiste salapärasesse maailma kiikab uus populaarteaduslik saade “Vidinamees”, uurides, milliste leidlike vidinatega saame me oma elu lihtsamaks muuta.

Kodumaine 

Kodumaistest saadetest stardib sügistalvel uus eksperimendisaade, milles varjatud kaameraga vaadeldakse eestlaste käitumist tavalistes ja ebatavalistes olukordades. Robert Rooli juhitud liiklussaade “Rooli võim” hakkab uuest hooajast eetris olema reede õhtuti – seega juba päev enne Kanal 2 eetrit!

Vaatajate tungival soovil tuleb igapäevase sarjana tagasi populaarteaduslik nutisaade “Galileo”, milles Tanel Talve uurib meid ümbritseva maailma argiseid nähtusi, aga ka ebatavalisi fenomene. “Galileo” uues vennassaates “Galileo imelised pääsemislood”, mis jõuab eetrisse uuel aastal, uuritakse, kuidas õnnestus inimestel ilmselgest surmasuust pääseda.

Kui Kanal 2 vahendusel jääb nägemata uudistemagasin “Reporter”, politseisaade “Krimi”, teležurnaal “Radar”, mälumäng “Kuldvillak” või komöödiasari “Takso”, pole hullu: Kanal 12 annab võimaluse neid järgnevatel päevadel uuesti näha. Lisaks on kodumaistest saadetest eetris müstikasari “Süvahavva”, reisisaade “Kaks kanget Venemaal” ja silmaringi laiendav “Kogujad”.

Foto: Allan Leppikson / Kanal 2

Esoteerikahuvilisi rõõmustab jätkuvalt argipäevane ja tulevikku vaatav interaktiivne saade “Jututuba” ning öisemaid vaatajaid üllatab vestlussaade “Unetud”, mis aitab veel hilisel tunnil ärkvelolijatel aega sisustada.

Filmid

Kanal 12 programmi nurgakiviks on jätkuvalt peaaegu igapäevased mängufilmid – korralikku kino saab teisipäevast pühapäevani kell 21:30. Iga nädalapäev märgib kindlat temaatikat: teisipäeval ootavad lustlikud komöödiad, kolmapäeval menukad kassatükid ning neljapäeval põnevusfilmid ja märulid. Reedest filmiprogrammi sisustavad hoogsad naljafilmid ja koomilised seiklused. Laupäeval peavad vaprad kangelased maailma päästma katastroofifilmides. Pühapäevased filmid on aga kas auhindadega pärjatud, erakordsed lood erilistest inimestest või linalood, mis ärgitavad niisama mõtlema.

Septembris teleesilinastuvad näiteks ulmekomöödia “Rünnak rajoonile” (Attack the Block), thriller “Siberi kasvatus” (Siberian Education), põnevusfilm “Punamütsike” (Red Riding Hood) ja õudusfilm “Haitapja” (Shark Killer), lisaks tulevad teiste seas näitamisele menufilmid nagu komöödia “Mullivanniga minevikku”, seiklusfilm “Da Vinci kood”, põnevusfilm “Maailma lõpp” ja seikluskomöödia “Metsik metsik lääs”.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles