«Troonide mängu» staar Maisie Williams: esimene seksistseen oli väga piinlik!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Troonide mäng»
«Troonide mäng» Foto: FOX

«Troonide mängu» staar Maisie Williams tunnistas, et ta tundis end elu esimest seksistseeni filmides äärmiselt kohmetult.

Staar kehastab filmis «The Falling» internaatkooli tüdrukut, kes kaotab süütuse Joe Cole'i kehastatud Kennethile, kirjutas Vulture.

18-aastane Maisie pabistas stseeni pärast väga, kuid ta tänab ekraanipartnerit, kes võttis aega, et teda enne tundma õppida.

«See oli äärmiselt piinlik! Kuid Joe oli väga tundlik selle suhtes, et ma polnud sarnast stseeni kunagi filminud ja hea oli töötada inimesega, kes suutis minuga niimoodi arvestada. Käisime paaril lõunal, et teineteist tundma õppida, ja meil oli paar proovipäeva, kus saime enda tegelaskujusid tundma õppida ja teineteisega mõned tunnid veeta. Nii et ma tundsin teda lõpuks päris hästi ja me saime hästi läbi. See kõik tasus lõpuks ära,» seletas Williams.

Foto: Patrick McMullan Co./McMullan/Sipa USA
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles