Mida arvab Metsakutsu kodumaisest räpist?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Metsakutsu
Metsakutsu Foto: Viktor Burkivski

Eesti Hip-Hop Festivalil esinenud räppar Metsakutsu avaldas Facebooki lehel, mida ta arvab sellest, kuhu on kodumaine räppmuusika ja artistid tänapäevaks jõudnud.

«Läbi aegade kõige paremini õnnestunud Eesti Hip-Hop Festival 2015 on selleks aastaks läbi. Aina rohkem on meil Eestis artiste, kes on võimelised rahvani tooma professionaalseid, läbitöötatud kontserte. Aina vähem neid, kes ükskõikselt juuatäispeaga kõigi aega raiskavad ja ülejäänud artistide ettevalmistust ning tööd sellega disrespekteerivad,» kirjutas Metsakutsu, et see on suund, kuhu ka maailm areneb.

Foto: Karlis Saul

«Mina tahan, et Eesti räpp on kaasaaegne hästi riides intelligentne liikumine, mitte ajale jalgu jäänud lontis pükstega ennasttäis kunst. 2015-ks aastaks on meil lõpuks tekkimas päris-päris oma hip-hop kommuun ja võlts sitt sõelub ennast tasapisi ise välja,» on staarräppar kindel.

Hea lugeja, kas oled muusikuga nõus?

Läbi aegade kõige paremini õnnestunud Eesti Hip-Hop Festival 2015 on selleks aastaks läbi. Aina rohkem on meil Eestis...

Posted by Metsakutsu on Tuesday, 18 August 2015
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles