Üritustesarjal Relax saab kuulda Eesti trummi ja bassi tulevikulootusi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Coverk & Byte
Coverk & Byte Foto: promo

Sel reedel, 21. augustil leiab Tallinnas Violet Lounge'is aset üritustesarja Relax järjekordne pidu. Õhtu peaesinejatena astuvad üles juba Grindi pidudelt tuttavad Coverk & Byte.

Coverk & Byte on kahest noormehest koosnev drum and bass-muusikat produtseeriv kollektiiv, kes on juba pikemat aega üles astunud erinevatel elektroonilise muusika üritustel. Hiljuti ilmus produtsentide duol remix selle suve ühest kuumimast hitist, Cartoon - «Made Me Feel».

Foto: Andrei Ozdoba

Lisaks peaesinejatele aitavad rahval end soojaks kütta house-muusikat mängivad DJ'd Hurrix ning Harmless Fun ning trummi ja bassi viljelev Spire.

Foto: Facebook

Kui soovid võita piletit endale ja oma kahele sõbrale, saada kiri aadressile toimetus@elu24.ee märksõnaga «Relax» ja kirjuta miks tahaksid reedel just sellest peost osa võtta. Võitjatega võetakse ühendust üritusepäeval.

Rohkem infot ürituse kohta leiate Facebookist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles