Kerttu Rakke tahaks lendavat autot

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerttu Rakke. See pilt on tehtud küll kolm aastat tagasi, kuid kuna pildil olev tagi tagi on väga šeff, kasutame seda
Kerttu Rakke. See pilt on tehtud küll kolm aastat tagasi, kuid kuna pildil olev tagi tagi on väga šeff, kasutame seda Foto: Peeter Langovits

Praegu lapsepuhkusel viibiv äss-stsenarist, muidu kirjanik ja autojuht Kerttu Rakket (40) ärritavad liikluses uimerdajad, vaheletrügijad ja tipptunnil kollase tulega ristmikule väljasõitjad.

 

Ehk just seepärast vastab Rakke värskes Autolehes küsimusele «Milline on Sinu unistuste auto?» järgnevalt: «Eks ikka selline, mis lendab!»

Tegelikult hea mõte, sest elades 21. sajandil, oleks vast tõesti juba aeg hakata rehvijooksude pealt kokku hoidma ja autod õhku tõsta. Näiteks nagu filmides «Tagasi tulevikku», «Viies element» ja «Futurama».

Tagasi Autolehe intervjuu juurde. Kuigi Rakke pole oma sõnutsi sõitnud trammide, trollide ja linnaliinibussidega aastaid, pole ta vastavast olukorrast Eesti pealinnas vaimustuses.

«Kui võrrelda näiteks Tallinna ja Barcelona ühistranspordi hindu, puhtust ja läbitavaid vahemaid, siis on Tallinnas kõik ülemakstud. Rääkimata sellest, et Barcelonas ei küsi keegi, kas sul on sissekirjutus...» märgib Rakke (tallinlasele maksab kuupilet vähem kui mittetallinlasele – T.L.).

Tippkiiruseks, millega Rakke on autoga liikunud, nimetab ta 240 km/tunnis, mis juhtus Hispaanias, kui ta istus kõrvalistmel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles