Laupäeval toimub Tondiraba jäähallis suur heategevusüritus «Hoki aitab»

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval toimub Tondiraba jäähallis heategevusüritus «Hoki aitab».

Laupäeval, 22. augustil toimuva heategevusliku hokishow juhatavad Tondiraba jäähallis sisse Tallinna hokiklubide demopäev ja Eesti U17 noortekoondise sõprusmäng.

Foto: Viktor Burkivski

Tallinna hokiklubide infopäev algab Tondiraba jäähallis kell 10:00. Demopäevale on oodatud kõik tüdrukud ja poisid vanuses 3-16 eluaastat.

 Kohapeal juhendavad osalejaid Eesti parimad jäähokitreenerid ning Eesti Jäähokiliidu vastutav treener Jussi Tupamäki. Uisud on võimalik laenutada kohapeal Tondiraba Jäähalli uisulaenutusest, selga panna uisutamiseks sobilik riietus. Tallinna hokiklubide demopäeval osalemine on kõigile tasuta!

Kell 12:00 peab Eesti U17 noortekoondis Tondiraba jääl sõpruskohtumise Helsingi Red Wingsi eakaaslastega.

Foto: Viktor Burkivski

Heategevuslik hokishow Hoki Aitab algab laupäeval, 22. augustil kell 15:00 Tondiraba jäähallis.

Foto: Viktor Burkivski

Jäähokishow Hoki Aitab raames kohtuvad Tondiraba All Stars ja legendaarne Soome jäähoki showmeeskond Pietarinkatun Oilers.

Tondiraba All Starsi särgi tõmbavad selga Venemaa jäähokilegend Vjatšeslav Fetissov, Narvas sündinud Soome jäähokikoondise maailmameistrist ründaja Leo Komarov, endine Nõukogude Liidu koondise kaitsja Aleksei Kassatonov,  Soome hokilegendid Jere Lehtinen ja Esa Tikkanen, Soome endine vormeliäss Mika Salo, Soome kunagine vutiäss Jari Litmanen, Eesti kuulsaimad hokimehed Robert Rooba ja Siim Liivik, kahekordne epeevehklemise maailmameister Nikolai Novosjolov, näitleja Henrik Kalmet, muusikud Pearu Paulus ja Emil Rutiku, kaitseväe juhataja asetäitja brigaadikindral Artur Tiganik, kultuuriministeeriumi spordi asekantsler Tõnu Seil, Eesti edukaim kahevõistleja Allar Levandi, endine Eesti jäähokikoondise ründaja Pelle Sildre, Eesti hokikoondise ekspeatreener Vesa Surenkin ning mitmed teised tuntud inimesed.

Soome jäähoki showmeeskond Pietarinkadun Oilers loodi 1989. aastal endiste kuulsate soome hokimängijate ja rockibändi Leningrad Cowboys liikmete poolt. 

Organisatsiooni eesmärk on korraldada heategevuslikke jäähokikohtumisi ja läbi selle aidata abivajajaid. 25 aasta jooksul on Peitarinkatun Oilers heategevusse jaoks annetanud üle kahe miljoni euro.

Foto: Viktor Burkivski

Pietarinkatun Oilersi ridades jääle Soome hokilegendid Jere Lehtinen ja Esa Tikkanen, Soome kõigi aegade kuulsaim jalgpallur Jari Litmanen, vormelipiloot Mika Salo, Leningrad Cowboysi liikmed ning teised spordi- ja meelelahutuskuulsused.

Ürituse piletitulu kasutatakse heategevuseks. Hokishow korraldajad Eesti Jäähokiliit ja Pietarninkatun Oilers annetavad 75% piletitulust Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liidule ning seda kasutatakse tugikeskuse teenuste rahastamiseks ning Tallinna Lastehaigla onkohematoloogiaosakonna jälgimismonitori ostmiseks. 25% piletitulust suunatakse Eesti Jäähokiliidu kaudu Eesti noorte jäähoki arengusse korraldamaks jäähokilaagreid erinevates Eesti linnades.

Foto: Viktor Burkivski

Jäähokishow Hoki Aitab järelpidu toimub laupäeval, 22. augustil kell 20:00 Noblessneri sadamas asuvas Cafe Noblé´s. Esinevad Emil Rutiku Bänd ja Oilers Band. Sissepääs tasuta!

Jäähokishow Hoki Aitab piletid on müügil kõikides Piletimaailma müügipunktides üle Eesti ning samuti internetis Piletimaailma portaalis. Pileti hind 5 eurot, kuni kuueaastased lapsed pääsevad üritusele tasuta. 

Hokishow Hoki Aitab koduleht asub aadressil www.hokiaitab.ee

Foto: Viktor Burkivski

Teiste seas proovis jäähokimängija ametit ka Elu24 peatoimetaja Anu Saagim

Saagimile usaldati eriti karm roll: väravavahiks olemine. «Esimest korda, heategevuse nimel, olen valmis milleks iganes!» lubas bravuuritar. 

«Tegelikult kujutasin ette, et mulle tõmmatakse täna särk selga lihtsalt dresside peale ja that's it! Ma nagu ei mäleta, et ütlesin «Jah!» väravavahirollile!?» Kesiganes nüüd selle nalja välja mõtles, siis kättemaks on valus,» naeris Anu.

Foto: Viktor Burkivski

Saagim tunnistas, et on jäähokit iluuiskudel mänginud, kuid tõsisemalt seda ametit proovinud pole. «Hetkel on küll selline tunne nagu hakkaks kosmosesse startima...»

Vaata pilte ja meeleolukat videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles