Pildid: Kristjan-Thor Vähi firmale kuuluv maja langes tuleroaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suusataja ja tantsustaar Kristiina Šmigun ja kinnisvaraettevõtja  Kristjan-Thor Vähi abiellusid 07.07.07
Suusataja ja tantsustaar Kristiina Šmigun ja kinnisvaraettevõtja Kristjan-Thor Vähi abiellusid 07.07.07 Foto: Postimees.ee

Endise murdmaasuusataja ja kahekordse olümpiavõitja Kristina Šmigun-Vähi kaasa Kristjan-Thor Vähi firma ostis mõne aasta eest Kalamajas ühe laguneva maja, mille renoveerimisega ei jõutud isegi algust teha, sest hoone langes tuleroaks, vahendab Õhtuleht.

Foto: Lugejapilt

Päästjate sõnul võib kahtlustada, et eilne Kopli tänava tulekahju sai alguse süütamisest. Hoone uksed ja aknad olid kinni, tuli oli alguse saanud hoone sisehoovist, vahendab Postimees.

Tules hävinud puumaja asemele kerkib uushoonestus. Kopli tänav 6 kinnistul on kehtestatud detailplaneering, mis näeb ette maja asemele 6-korruselise hoone ehitamist. Hoone esimesele kahele korrusele on kavandatud äripinnad ja ülemistele korrustele kuus korterit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles