Liis Lass: meediaga peabki manipuleerima

, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liis Lass
Liis Lass Foto: Kaupo Kikkas / Playboy Eesti

Liis Lass jagas Reformierakonna noorpoliitikutele juhiseid, kuidas meediaga manipuleerida, eraelu varjata ja tuntust ära kasutada.

«Ütleme nii, et need olid minupoolsed nõuanded tulevastele poliitikutele, kuidas peaks meediaga suhtlema, kas peaks suhtlema ja mismoodi täpselt,» selgitas Lass, kirjutas SL Õhtuleht.

Neidis on varem öelnud, et ta naudib kuulsust, tal on nõnda lihtsam ennast realiseerida erinevates valdkondades.

«Tuntust tuleb osata ära kasutada, tuleb see enda jaoks tööle panna, vaid siis on sellest kasu - muidu istudki kodus, ootad oma pildiga ajakirja ja nutad kommentaaride pärast patja,» rääkis ta.

Aastaid tabloidide esikaasi ehtinud Liis Lass kinnitas, et aususest ja otsekohesusest suudab meelelahutusmeedia toota midagi muud, osata tuleb ikka manipuleerida.

Üritusel viibinud partei pressiesindaja Henri Arrase sõnul kutsuti Lass meediavaldkonna telgitaguseid valgustama, sest tegu on inimesega, keda kõik teavad ja kellest palju kirjutatakse.

Arras kinnitab, et Lass vahendas oma kogemusi meediaga suhtlemisel, mitte ei õpetanud noori reformierakondlasi ajakirjanikele valetama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles