Edgar Savisaar astub 20. augustil rahva ette

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar
Edgar Savisaar Foto: Albert Truuväärt

«Mina olen kohal, tulge teie ka!» kutsus linnapea Edgar Savisaar kõiki tema avatavale taasiseseisvumispäeva kontserdile, kus tasuta esinevad teiste seas Birgit, Liis Lemsalu, Mikk Saar, Kristjan Kasearu, Pearu Paulus, Mart Sander Jassi Zahharov ja Alo Kõrve.

20. augustil kell 18 astuvad tasuta kontsertlavastusel Tallinnas Vabaduse väljakul üles Jassi Zahharov, Alo Kõrve, Estonian Dream Big Band Siim Aimla juhatusel ning ansambel Swingers. Laulavad Birgit, Liis Lemsalu, Mikk Saar, Kristjan Kasearu, Pearu Paulus ja Mart Sander.

«Arvan, et meil kõigil on tähtis vahel aeg maha võtta ja mõelda, kui oluline vabadus meie jaoks on,» ütles Kasearu. «Tasub meenutada, et vabadus pole midagi iseenesestmõistetavat. Taasiseseisvumispäev on selleks väga sobiv päev.»

Kasearu sõnul peaks taasiseseisvumispäeva kontsert kõnetama kõiki põlvkondi. «Isamaaliste laulude kõrval esitame džässivõtmes lahedaid tuntud lugusid,» lausus ta. «Mulle endale näiteks meeldib väga «Seda paati pole tehtud linnuluust» Jaak Joala esituses, millele džässivarjund peaks oma uudset võlu lisama.»

Rohkem infot leiate Pealinna kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles