«Tähesõjad: osa IX» režissöör on Colin Trevorrow

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Colin Trevorrow
Colin Trevorrow Foto: SCANPIX

Filmistuudio Lucasfilm teatas, et uue linateose «Tähesõjad: osa IX» režissööriks kinnitati Colin Trevorrow, kelle linateos «Jurassic World: Sauruste maailm» oli kassahitt, tuues sisse 1,5 miljardit dollarit.

Üheksas osa võtab kokku kolmanda triloogia, mis algas osaga «Tähesõjad: osa VII - The Force Awakens», mis peaks kinodesse jõudma detsembris, edastab BBC.

«Tähesõjad: osa IX» tahetakse vaatajateni tuua 2019. aastal ning selle tegemist alustatakse sel sügisel.

Enne «Sauruste maailma» oli Trevorrow teinud vaid ühe filmi, 2012. aastal valminud indie-komöödia «Safety Not Guaranteed».

Lucasfilmi presidendi Kathleen Kenndy sõnul on 38-aastane režissöör Trevorrow väga andekas.

«Tema kaks senist filmi on olnud edukad, eriti aga «Sauruste maailm». Ta on andekas nii loo jutustamises kui režissööritöös,» teatas Kennedy.

Trevorrow enda sõnul ei ole ta mingi juht, vaid osa suurest meeskonnast, kes kõik annavad oma parima.

«Igaühel meil on uue linateose tegemisel roll mängida. George Lucase pärand on suurepärane ja me loodame seda jätkata,» lausus režissöör.

«Tähesõjad: osa VII - The Force Awakens» režissöör on J.J. Abrams. 2017. aastal peaks vaatajateni jõudma «Tähesõjad: osa VIII», mille režissöör on Rian Johnson.

Disney Co. Teatas, et plaanib rajada «Tähesõja» teemapargi nii Orlandosse kui Anaheimi.

Mõlemas on Millennium Falconi koopia, millega külastajad saavad «lennata salamissioonile» ning veel palju teisi «Tähesõja» filmide atraktsioone.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles