Noor! See on sinu võimalus! Mine tasuta Austraaliasse!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Känguru
Känguru Foto: SCANPIX

Läinud sügisel oli ekraanidel „Livin Aloha“ sari, kus kamp noori eestlasi Hawaii saarele lennutati ja seal nende tegemisi jälgiti. Sel aastal on aeg Austraalia ja Aasia päralt.

Foto: TV3

„Seekordne lugu saab aga olema ühest vahvast noortegrupist, kes sõidavad Austraaliasse, panevad ennast proovile, otsivad kohapeal endale elukoha ja töö ning tutvustavad televaatajatele imelist Austraalia elu,“ seisab saatetegijate üleskutses.

„Me läheme seikleme Balil ja mujal Aasias, avastame Austraalia üüratu mandri erinevaid paiku ja näeme, millega sealsed kohalikud tegelevad. Käime surfamas, sukeldumas, matkamas ja teeme palju muud toredat! Selleks projektiks vajame me aga mõnda lõbusat noort, kes saates seda kõike prooviks ja oma emotsioonid vaatajateni tooks.“

Kui sa oled valmis teleekraanil end proovile panema ja oled mõlgutanud mõtteid Austraaliasse minna, siis saad alustada just koos Aloha seltskonnaga. Projektis osalemiseks ei ole takistuseks see, kui tahadki Austraaliasse edasi jääda ega plaani koos saatetegijatega tagasi tulla.

Foto: Tiit Mõtus

Et välja valida inimesed, kes projektis osalevad, viiakse läbi casting, kus peab paari minuti jooksul vastama mõnele küsimusele ning selgitama, „miks just mina?“

Osalejate infot oodatakse hiljemalt 18. augustiks emalile: livinaloha2casting@gmail.com

Meili lisa oma nimi, vanus, elukoht, töökoht, pilt endast ja lisa miks sa tahad osaleda ning mis oleksid need kolm asja, mis sa kindlasti kaasa võtaksid.

Juba 19.08 saavad valitud emaili edasisele castingule 20.08.

Vaata videoüleskutset SIIT!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles