Norra peaminister valab «Troonide mängu» Ned Starkile kohvi?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erna Solberg
Erna Solberg Foto: SCANPIX

Norra peaministri Erna Solbergi fotost, millel ta valab kannust kohvi, sai sotsiaalmeedias meem.

Norralased paigutavad Solbergi kohvivalamist kõikvõimalikele piltidele ja stseenidele, edastab The Local.

Originaalfoto pärineb Solbergi visiidilt Lofoodi saartele, kus peaminister jõi koos kohaliku poliitiku Johnny Finstadiga kohvi.

Väljaanne VG trükkis selle pildi ära, pidades seda humoorikaks. Kohe haarasid fotost kinni sotsiaalmeedia kasutajad, kes hakkasid pilti panema kokku erinevate tegelaste ja isikutega.

Nüüd on Solbergi näha kohvi valamas näiteks «Tähesõdade» ja «Troonide mängu» fotodel.

«Viskasin nalja ja ütlesin peaministrile, et ta peaks mulle valatud tassitäie kohvi ise ära jooma. See oli poliitiline vihje, mille peale ta naerma puhkes. Ma ei arvanud, et Erna naerust ja kohvivalamisest saab hitt,» teatas Finstad.

Solberg kommenteeris oma fenomeni, et tal on sel pildil kummaline ilme ning selle tõttu võis ta meedias tähelepanu äratada.

Kõige populaarsem on pilt, kus Solberg valab kohvi «Troonide mängu» tegelasele Ned Starkile.

Veel on töödeldud pilte, kus Norra peaministrit on näha kohvi valamas Briti kuningannale Elizabeth II-le, USA presidendikandidaadiks pürgivale Donald Trumpile ning lauljale Katy Perryle.

Pilte vaata siit ja siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles