Briti näitlejast saab esimene mustanahaline James Bond

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LOS ANGELES, CA - JUNE 25: Actor David Oyelowo attends The 2015 PURPOSE: The Family Entertainment & Faith-Based Summit presented by Variety on June 25, 2015 in Los Angeles, California.   Jonathan Leibson/Getty Images for Variety/AFP
== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
LOS ANGELES, CA - JUNE 25: Actor David Oyelowo attends The 2015 PURPOSE: The Family Entertainment & Faith-Based Summit presented by Variety on June 25, 2015 in Los Angeles, California. Jonathan Leibson/Getty Images for Variety/AFP == FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY == Foto: Jonathan Leibson/AFP

Briti näitleja David Oyelowo teatas kolmapäeval, et ühineb nimekirjaga, kuhu kuuluvad ka Roger Moore ja Sean Connery. Nimelt kehastab Oyelowo järgmist James Bondi.

Siiski ei saa näha esimest mustanahalist James Bondi kinolinal, kuna näitleja kehastab maailma kuulsaimat spiooni audioraamatus.

Raamat kannab nime «Trigger Mortis» ning see avaldatakse 8. septembril. Tulevase teose tegevustik toimub 2 nädalat peale «Goldfingeri» sündmustikku ning selle autoriks on Anthony Horrowitz.

David Oyelowo on tegelenud näitlemisega rohkem kui 15 aastat ja paljud mäletavad teda eelmisel aastal välja tulnud Martin Luther King Juuniori eluloofilmist «Selma», kus ta peategelast mängis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles