Miss Pepu jahmatav ülestunnistus: ma olin luksusprostituut!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andressa Urach
Andressa Urach Foto: Vida Press

Miss Pepu Brasiilia iludusvõistluse staar Andressa Urach tunnistas oma kõmulises raamatus, et ta töötas luksusprostituudina.

Andressa sõnul teenis ta intiimteenust osutades kuni 10 000 dollarit tunnis.

Andressa, kellel on üks laps, saavutas tuntuse 2012. aastal Miss Bumbum võistlusel, kus ta sai teise koha. Veel rohkem avalikkuse tähelepanu tõmbasid aga mõne päeva pärast tehtud pildid, kus ta ameles jahil seksika kaasvõistleja Camila Vernagliaga.

Mõni aasta hiljem väitis Urach, et ta magas Real Madridi staari Ronaldoga, kes käis toona modell Irina Shaykiga.

Foto: Vida Press

Urach lõi maailma meedias taas laineid siis, kui tema elu rippus juuksekarva otsas, kuna tema tagumiku- ja reieimplantaadid läksid mädanema. Komplikatsioonide tõttu jäid tema reitele suured armid. Naine muutis seejärel oma elu täielikult ja pöördus religiooni poole. 

Osaks elumuutusest oli ka elulooraamatu «I Died to Live» avaldamine, milles ta räägib, kuidas ta müüs luksusliku elu nimel oma keha ja kuidas teda lapsena seksuaalselt väärkoheldi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles