Telesarja «Moodne perekond» 17-aastane staar Ariel Winter käis rinnavähendus opertsioonil

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ariel Winter arrives at the 21st annual Screen Actors Guild Awards at the Shrine Auditorium on Sunday, Jan. 25, 2015, in Los Angeles. (Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)
Ariel Winter arrives at the 21st annual Screen Actors Guild Awards at the Shrine Auditorium on Sunday, Jan. 25, 2015, in Los Angeles. (Photo by Richard Shotwell/Invision/AP) Foto: Richard Shotwell/AP

«Moodne perekond» staar Ariel Winter (mängib sarjas Alex Dunphyt) tuli oma rinnavähendus operatsiooniga lõpuks avalikkuse ette, vahendab Huffington Post.

Ajakirjale Glamour antud intervjuus rääkis 17-aastane noor näitlejanna sellest, miks ta protseduuril käis ja kuidas on see aidanud tal enesehinnangut tõsta.

Nagu enamikul teismelistel tüdrukutel, muutus ka Winter'i keha justkui üleöö.

«Ma mäletan, et olin oma õe pulmas täielik pesulaud ja mõtlesin, et 'ohh kasvaksid ka minul ometigi rinnad!' ja siis ühel päeval see juhtuski. Aga mitte nii nagu ma lootnud olin. Need aina kasvasid ja kasvasid kuni ühel hetkel tundus, et need ei jätagi paisumist,» rääkis tütarlaps. «Kui ma olin 15-aastane, oli mu rinnakorvi suurus F.»

Uskumatult suured rinnad ei olnud näitlejanna jaoks suur probleem vaid seepärast, et neid oli raske riietesse mahutada. Hoopis suuremaks probleemiks oli avalikkuse huvi tema rindade vastu. Meediaväljaanded ei tundnud enam huvi tema näitlejatöö vastu, vaid kõik mida noores tüdrukus nähti olid ta üüratult suured rinnad.

Loe tervet artiklit SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles