Weekend Festival: Netsky mängis oma setis Eesti poiste muusikat

Elu24.ee muusikatoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Weekendi festivali kolmas päev
Weekendi festivali kolmas päev Foto: Martin Dremljuga/ERR

Belgiast pärit DJ ja produtsent Netsky, kes astus Pärnus toimunud Weekend Festivalil üles laupäeval, mängis oma setis ka eestlaste loomingut. Täpsemalt uue elektroonilise tantsumuusika bändi Cartoon lugu «Made Me Feel», mille vokalistiks on Kristel Aaslaid, vahendab Menu.

«Cartooni liikmed ise tulid mu juurde ja andsid loo kõigest kümme minutit enne seti algust, mulle meeldis see ja otsustasin seda mängida,» kirjeldas Netsky, kuidas lugu temani jõudis.

Küsimusele, kas ta arvab, et Eesti poiste muusikat võib saata edu, vastas mees jaatavalt. Tema sõnul võib nende tulevik olla helge ning eriti meeldis talle bändiliikme Joosep Järvesaare energilisus. «Ärge talle igaks juhuks Red Bulli andke, ta võib muidu plahvatada,» lisas ta naljatledes.

Pärnu esinemist peab Netsky aga üleüldse üheks oma selle suve parimaks. «Rahvas siin Pärnus oli uskumatu, mul pole pikka aega nii head vastuvõttu olnud. Publik elas kohe algusest peale kaasa ja see tekitas väga erilise tunde, see oli võimas.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles