Metsakutsu: Põhja-Tallinn aitas Eesti räpile elu sisse saada

Elu24.ee muusikatoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Metsakutsu Pärnu autoriõhtu Gruusia restoranis Kolhethi. Metsakutsu
Metsakutsu Pärnu autoriõhtu Gruusia restoranis Kolhethi. Metsakutsu Foto: Madis Sinivee

1997. aastast räppimisega tegelenud Metsakutsu ehk Rainer Olbri tõdes, et tänane Eesti räpimaastik on kiiduväärt ning seda tänu räpipundile Põhja-Tallinn, vahendab Menu.

«Väga hea on, väga-väga hea on! Kogu see lend, mille harjal me praegu räpparitena turnime, hakkas peale paar aastat tagasi. Paljud tahavad seda eitada, aga mina arvan, et hakkas peale tänu Põhja-Tallinna suurele edule,» rääkis Metsakutsu Raadio 2 saates «Suveraadio».

Muusik selgitas, et Põhja-Tallinna tulekuga oli neid, kes tahtsid menuka bändiga sarnaneda, aga ka vastanduda. «See esiletõusmine aitas Eesti räpile elu sisse saada,» tõdes Metsakutsu, kelle hinnangul on Eesti räpimaastik täis kvaliteetseid räpimehi.

Foto: Madis Sinivee

Elektroonilist tantsuga segamini räppi viljelev Metsakutsu nimetab ennast aga hoopis diskoräppariks. «See ongi väga lahe, et on mitmekülgsed artistid, igasuguse suuna otsas on üks esineja,» lausus ta.

Eesti hip-hop tähistab sel aastal kahtkümmet aastat esimesest helikandjast ning juba homme mängitakse Raadio 2-s sel puhul ette stiili parimate lugude järjestus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles