Selle suve viimane Hoovipidu juba sel reedel!

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
DJ Super Oganes
DJ Super Oganes Foto: Hoovipidu

Keset Tallinna vanalinna avab kolmandat, sel suvel viimast korda, terveks ööks oma uksed Keelatud Viljade Aed.

Tegemist on club W sisehooviga, kus kestab pidu varaste hommikutundideni. Väravad  avatakse juba kella üheksast õhtul ning juba tund hiljem astub pulti Läti DJ Super Oganes, kelle taktikepi all saab tantsida terve öö.

Souli, funky ja hip-hop taustaga DJ, muusikalooja ja produtsent seisab alternatiiv- ja eksperimentaalmuusika leibeli The Noble Sound taga. Oganes andis võimsa show 2014. aasta Positivusel ning on mitme hetke kuumema klubi ja peosarja resident-DJ nii Lätis kui Soomes. Keelatud Viljade Aed hoovipeod selle aasta juunis ja juulis on tänu Super Oganese artistlikkusele juba legendaarsed muusikapeod.

Sissepääs Müürivahe tänavalt ja kõigile vabameelsetele TASUTA. Kui soovid endale istumiskoha garanteerida, siis broneeri laud info@clubw.ee

Vabameelsetele mõeldud Club W uueneb ja juba oktoobriks saab klubi värske ning üllatuslikuma sisu ja vormi. Üks mis jääb – koht on avatud kõikidele neile, kellele meeldib hea pidu. Olenemata soost, rassist, nahavärvist ja seksuaalsest orientatsioonist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles