ÖÖVOLLE TULEKUL! Kohila võrkpalliklubi uue hooaja naiskond saab õnnistuse Anu Saagimilt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

19. augustil Kohilas toimuva sportliku suvelõpuürituse Öövolle sisse mahub ka Kohila Võrkpalli uue hooaja naiskonna tutvustamine ja selle ülesande on enda õlule soostunud võtma tuntud meediatäht Anu Saagim.

Kohila võrkpallinaised on esinenud hästi Eesti ja Balti meistrivõistlustel ning Eesti karikavõistlustel. Nende treeneriteks on tunnustatud spordiõpetajad Peeter Vahtra ja Ingrid Kangur. Suureks väljakutseks nii treeneritele kui mängijatele on Kohila võrkpallinaiskonna osalemine eeloleval hooajal lisaks Balti ja Eesti kõrgliigale ka Euroopa karikasarjas CEV ja Challenge Cup.

Öövolle on sportlik ööpidu, mille käigus alates kella 20-st hakkavad mängima vollepaarid ning paralleelselt pakuvad muusikat 2 Quick Start ning Märt Rannamäe

Foto: Viktor Burkivski

Naiskonna tutvustuseks tahavad korraldajad leida pausihetke mängude ja muusikute esinemiste vahel. Ühe korraldaja Ingrid Kanguri sõnul tutvustab võrratut naiskonda, ei keegi muu, kui tuntud meediadiiva - Anu Saagim ise!  

Kohtumiseni Kohila Öövollel! 

Kohila volletüdrukud:

Kertu Laak 

Särgi number: 1

Vanus: 17

sidemängija

Eelmine klubi: Kohila VK (kasvataja Kohila VK)

Kertu on noor, andekas ja väga lootustandev noor võrkpallur. Vaatamata noorusele on tal juba mitmeid meistritiitleid nii noorte kui ka täiskasvanute klassis. Kertu kuulub Eesti noortekoondisesse ning ka naiste rahvuskoondisesse. On ühtviisi võimekas nii sidemängijana kui ka diagonaalründajana, samuti on tulnud noorte rannavolles nii Eesti meistriks kui ka karikavõitjaks.

Kertu on valitud Eesti Võrkpalli Liidu Aasta noorvõrkpalluriks, Aasta naisvõrkpalluriks, on olnud 2 aastat järjest Kohila valla parim sportlane ja Raplamaa noorsportlane. Kertu õpib Audentese Spordigümnaasiumi 11. klassis.

Käroli Kärdi

Särgi number: 2

Vanus: 23

Positsioon:nurgaründaja

Eelmine klubi: Kohila VK (kasvataja Kohila VK)

Käroli on olnud Kohila Võrkpalliklubis alates 5. klassist. Naiskonnas mängib kolmandat hooaega.

Julija Mõnnakmäe

Särgi number: 3

Vanus:24

Positsioon:sidemängija

Eelmine klubi: Kohila VK (kasvataja Pärnu SK)

Julija on mängib Kohila Võrkpalliklubis teist hooaega, mõlemal hooajal on olnud ka naiskonna kapten. Julija on kuulunud aastaid nii noorte- kui ka täiskasvanute rahvuskoondisesse, mänginud ka välisklubides (Rootsi). Kevadel lõpetas Julija Tallinna Ülikoolis magistriõpingud.

Hanna-Loore Õunpuu

Särgi number: 4

Vanus: 19

Positsioon: diagonaalründaja

Eelmine klubi:Kohila VK (kasvataja Kohila VK)

Hanna-Loore on mänginud Kohilas võrkpalli alates 5. klassist, tegemist on andeka ja edasipüüdliku neiuga, kes on kuulunud nii Eesti noortekoondisse (on olnud aastaid noortekoondise kapten) kui ka teinud kaasa ka  maavõistlusmängudel Eesti naiste rahvuskoondises.

Hanna-Loore võlub oma tagasihoidliku oleku ja intelligentsiga, tänavu lõpetas neiu Audentese Spordigümnaasiumi kuldmedaliga ja sügisel jätkab õpinguid Tallinna Tehnikaülikoolis.

Laura Parts

Särgi number: 5

Vanus: 18

Positsioon: temporündaja

Eelmine klubi: Kohila VK (kasvataja Pärnu SK)

Laura mängib Kohilas kolmandat hooaega, on andekas ja võimas temporündaja, koostöö Julijaga klapib hästi, Laura oskuslikult löödud pallid on toonud meile nii mõnegi oodatud mänguvõidu. Laura on kuulunud Eesti noortekoondistesse ja kuulub Eesti naiste rahvuskoondisse. Õpib Audentese Spordigümnaasiumi 12. klassis. 

Marie Aasorg

Särgi number: 6

Vanus: 24

Positsioon: temporündaja

Eelmine klubi: Kohila VK (kasvataja VK Täht)

Marie mängib Kohilas kolmandat hooaega, on väga meeldiv ja töökas tütarlaps, kes on kiire ja täpne temporünnakutel. Marie on mänginud Eesti naiste rahvuskoondises. Kohila naiskonnas mängib Marie kolmandat hooaega. 

Merilin Salben

Särgi number: 7

Vanus: 22

Positsioon: diagonaalründaja

Eelmine klubi: Küprose kõrgliiga AEK Larnaca, (kasvataja Viljandi SK).

Merlin mängis Kohilas esimesel hooajal, eelmisel aastal proovis ära välisklubi Küprosel ning sel aastal naases Kohilasse. On särav ja sõbralik neiu, mänginud nii Eesti noorte- kui ka naiste rahvuskoondises. 

Karmen Mereküla

Särgi number: 8

Vanus: 17

Positsioon: sidemängija

Eelmine klubi: Kohila VK (kasvataja Kohila VK)

Karmen on treeninud Kohila Võrkpalliklubis alates 2. klassist, naiskonnas mängib komandat hooaega. Karmen on väga lootustandev sidemängija, kes kuulub ka Eesti noortekoondisesse.

Merike Errit

Särgi number: 9

Vanus: 22

Positsioon: nurgaründaja

Eelmine klubi: Kohila VK (kasvataja Kohila VK)

Merike on kuulunud Kohila Võrkpalliklubi ridadesse alates 1. klassist, naiskonnas mängib ta juba kolmandat hooaega.

Kateryna Dudnikova

Särgi number: 10

Vanus: 23

Positsioon: nurgaründaja

Eelmine klubi: Bakuu (kasvataja Orbita ZTMC-ZNU Zaporozhye, Ukraine)

Kateryna mängib Kohila VK naiskonnas esimest hooaega, otsisime naiskonna tugevduseks head nurgaründajat, et mängida Eurokapil võimalikult hästi.

Helle- Maris Siilak

Särgi number: 11

Vanus:18

Positsioon: nurgaründaja

Eelmine klubi:Kohila VK (kasvataja Kohila VK)

Helle-Maris on Kohila Võrkpalliklubis treeninud algklassides alates, pidanud vahepeal veidi pausi ja tegelenud teiste aladega, kuid peagi naases võrkpalli juurde. Kohila naiskonnas mängib kolmandat hooaega. Tema trumbiks on veatud servid, peatreener paneb teda sageli olulistel hetkedel servima ning neiu täidab talle seatud ootused maksimaalselt.

Helle-Maris valiti eelmisel õppeaastal ka Kohila Gümnaasiumi parimaks sportlaseks. 

Nea Haatainen

Vanus:15

Positsioon: temporündaja

Eelmine klubi: Savonlinna

Nea mängib Kohila naiskonnas esimest hooaega. Nea kuulub Soome noortekoondisesse, sel aastal oodati teda Soome spordikooli (nagu meie Audentes), kuid kuna pere elab ajutiselt Eestis, siis tegid nad otsuse, et Nea treenib veel sellel hooajal Eestis Peeter Vahtra käe all ja mängib Kohilas.

Katleen Kangur

Särgi number: 13

Vanus: 19

Positsioon: libero

Eelmine klubi: Kohila VK (kasvataja Kohila VK)

Katleen on kuulunud Kohila Võrkpalliklubisse juba pisikesest peale, kuid võrkpalliga tõsisemalt tegelema hakkas alates 5. klassist kui lõpetas peotantsu ja keskendus võrkpallile. Katleen õppis alates 9. klassist Audentese spordikoolis, mille lõpetas eelmisel aastal, sel aastal lõpetas Tallinna Ülikoolis kehakultuuriteaduskonnas 1 kursuse.

Katleen on mängib Kohila naiskonnas kolmandat hooaega, noorteklassis on olnud rannavolles nii Eesti meister kui ka karikavõitja.

Pille Vahtra

Särgi number: 14

Vanus: 25

Positsioon:libero

Eelmine klubi: Kohila VK (kasvataja VK Täht/Audentese SG)

Pille Vahtra mängib Kohila naiskonnas kolmandat hooaega. Pille on kuuekordne Eesti meister, mänginud aastaid Eesti noorte ja naiste rahvuskoondistes. Ta on valitud mitmeid kordi Eesti Aasta naisvõrkpallurite hulka ning Eesti meistrivõistluste lõpus Eesti võrkpalli sümboolsesse seitsmikku.

Eliisa Peit

Särgi number: 16

Vanus: 24

Positsioon: temporündaja

Eelmine klubi: Prantsusmaa Terville´i Florange (kasvataja Saaremaa SK)

Eliisa mängib Kohila naiskonnas esimest hooaega. Tegu on pika ja andeka temporündajaga, kes oli kaks eelnevat hooaega mängimas Prantsusmaal, nüüd aga naases Eestisse ja oli valmis liituma Kohila Võrkpalliklubiga. Eliisa on sündinud ja kasvanud Saaremaal, õppinud Audentese Spordigümnaasiumis. Eliisa on kuulunud Eesti noortekoondistesse ning Eesti naiste rahvuskoondisesse.  

Mariliis Karro

Särgi number:16

Vanus:20

Positsioon: nurgaründaja

Eelmine klubi: Kohila VK (kasvataja Kohila VK)

Mariliis on treeninud Kohila Võrkpalliklubis algklassidest alates. On väga abivalmis ja kohusetundlik tütarlaps. Naiskonnas mängib teist hooaega.

Kohila Võrkpalliklubi naiskonna tiimi liikmed:

Peatreener Peeter Vahtra

2. treener Ingrid Kangur

Statistik Madis Kesküla

IT-spetsialist Kadri Vilsoo

Rahvusvaheliste suhete juht Tuuli Särekanno

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles