Rütme täis Rio täidab Lounge Deja Vu silmipimestava lavashowga!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel reedel, 14.08 toob Lounge Deja Vu koostöös Bacardiga kohale unustamatud rütmid Riost. Eksootikast pakatavad tantsijad, vürtsikad kokteilid Bacardilt ja kuumad suvehitid, pakuvad unustamatu öö täis parimat meelelahutust, kütkestvaid kaunitare ja parimat seltskonda.

Deja Vu Goes to Rio on kuum ja suvine üritustesari Lounge Deja Vu’s, kus silmailu pakuvad imekspandavalt säravad ning temperamentsed artistid ja ladinarütmide saatel tantsitakse tulivereliselt varahommiku tundideni. Kirglik pidu viib külastajad otse kuuma Rio randa, ilma 17h  lendamiseta. Rio'le kohased kuumad rütmid toob kohale Siim Koppel trummidel ning live'ile lisab kütkestavad meloodiad Tanel Kuusk trompetil.

Foto: Erakogu

Nappides rõivastes demperamentsed latiinad pakuvad kirglikku vaatemängu koos kaasakiskuva ja energilise lavashowga ka kõige nõudlikumale silmapaarile ning kuumale atmosfäärile annavad veel särtsu juurde ohtlikult kuumad Bacardi tüdrukud maitsvate kokteilide ja mitmesuguste üllatustega!

Unusta oma argipäev ja tule erguta oma meeli Rio rütmide saatel!  Peol kütavad kirgi kuumaks temperamentsemad tantsijad ja kõige kaasakiskuvamad suvised hitid! Rütmikast Rio peost Lounge Deja Vu’s leiad rohkem infot SIIT!

Pidu millest ei taha üksi Rio kaunitar ilma jääda! Vaata, kuidas Brasiilia kaunitarid otse Rio rannast Deja Vu'sse peole kutsuvad SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles