Suvepealinna möll jätkub! Selle suve ekstreemseim festival OnWheels Kuldrula 2015 toimub juba sel nädalavahetusel!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuldrula
Kuldrula Foto: Kuldrula

Festival saab avapaugu juba sel reedel, 14. augustil, kui Pärnu Surfiklubis leiab aset Kuldrula pre-party «LEGE SURFIKA HÄNG @ PÄRNU SURFIKLUBI». Rannale sobiliku meeleolu ja muusika taustaks toimub vabas vormis rula minirämbi jämm ja rulaslaalom.

Laupäeval, 15. augustil toimuvad Pärnus asuvas Eesti suurimas rulapargis Kuldrula ehk Eesti Lahtiste Meistrivõistluste kvalifikatsioonid BMX ratta, rula, trikiuisu ja tõukeratta arvestuses. Esimesed sõidud algavad kell 10:00.

Foto: Kuldrula

Esimese võistluspäeva lõpetab ekstreemne järelpidu «Legendaarne Kuldne Äftekas» Pärnu kuumimas ööklubis Katlamaja, kus üles astuvad: Hot n’Handsome, Phil Good, Ats Luik ja Kristopher Luigend. Uksed: 22:00.

Foto: Gert Nõgu

Pühapäeval, 16. augustil võtavad OnWheels Kuldrula tiitli pärast mõõtu tänavaspordi paremik Eestist kui ka andekaid kutte Lätist, Leedust, Soomest, Inglismaalt, Rootsist ja isegi Brasiiliast.

Foto: Kuldrula

Finaalsõitude vahele toimuvad efektsed erivõistlused nagu DC Money For Trick, TSG best trick ja viimastele sõitudele paneb punkti kaasahaarav trikiratta kõrgushüppe võistlus Pirate BMX highest air.

Foto: Kuldrula

OnWheels Kuldrulale ehk Eesti Lahtistele Meistrivõistlustele Tänavaspordis paneb Pärnu rulapargis punkti Auhinnatseremoonia.

Rohkem infot leiate Facebookist, Instagramist või Kuldrula ametlikult kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles