Augustiunetus toob Pärnu tänavatele 80 sündmust ja poolsada üheöökohvikut

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Augustiunetus tõi tuhanded inimesed Pärnu tänavatele
Augustiunetus tõi tuhanded inimesed Pärnu tänavatele Foto: Kristo Mäe / Augustiunetus

Laupäeval, 15. augustil toimub Pärnus tänavafestival «Augustiunetus», mis toob linna tänavatele, kohvikutesse ja parkidesse muusika, tantsu, toidukunsti, filmi ja teatri.

«Augustiunetus toob Pärnu augustiõhtusse üle kaheksakümne ürituse ja poolesaja üheöökohviku. Programmist leiab õhtuks tegevust igaüks festivali kümnest tuhandest külalisest,» ütles Augustiunetuse üks korraldajaist Hille Hinsberg. «Lisaks vaatamisele ja kuulamisele saab ka ise osaleda. Näiteks toimuvad tantsu töötoad, puureketitega tenniseturniir, unetute padjaheitevõistlus ja Pärnu kummitusi tutvustav ringkäik. Samuti toimub traditsiooniline  unetute jooksuvõistlus, kus tänavu palume osalejatel kehastuda värvikateks persoonideks Pärnu ajaloost.»

15. augusti pärastlõunast südaööni kestva tänavafestivali peateljeks on Pühavaimu ja Supeluse tänav, mille ümbruses toimub kokku üle kaheksakümne sündmuse ja ettevõtmise, avatud on üle poolesaja üheöökohviku. Tänavafestival kuulutatakse avatuks 15. augustil kell 16.00 Koidula pargis.

Festivalile on soovitav tulla jala, jalgratta või ühistranspordiga, kuna autode liiklus ja parkimine on piiratud.

Festivali ajakava leiab SIIT.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles