Weekend Festival: DJ Martin Garrix unistab suurest soolotuurist ja albumist

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Garrix
Martin Garrix Foto: promo

Elektroonilise tantsumuusika vaieldamatute tipptegijate hulka kuuluv 19-aastane Martin Garrix tunnistas ERR`ile antud intervjuus, et hoolimata peadpööritavast edust on tal veel väga palju asju saavutamata ning nii mõnedki unistused täitumata.

Foto: promo

"Ma tahaksin väga teha suurt suurt tuuri nagu Avicii või Swedish House Mafia, kus sa teed hiiglaslikke sooloetteasteid mitte 10 000 aga näiteks 30 000 inimesele," rääkis Garrix ERR-ile.

"Album on samuti mu eesmärkide nimekirjas, töötan selle kallal," lisas ta, kuid tunnistas samas, et tänapäeval on isegi mõistlikum välja anda singleid. "Ausalt öeldes on singlid paremad, sest plaadi peal võib olla kolm suurt lugu, mida raadiod ainsana mängivad, kuid ülejäänud lood jäävad tahaplaanile. Kuid minu jaoks on album võimalus näidata veel kummalisemaid asju, avaldada kõik see hullumeelsus, mida ma singlile ei paneks."

Foto: promo

Kõige põhilisemaks peab noormees aga seda, et ta ka kümne aasta pärast teeks edasi sama, mida praegugi.

Tänapäeva EDM-i suurimaks puuduseks on Garrixi hinnangul asjaolu, et palju materjali kõlab liiga sarnaselt. Talle endale meeldibki lisada n-ö kummalisust oma lugudele - mängida häälte, lõigatud vokaalide jms. Peagi on Martinilt oodata uut ja veelgi mängulisemat materjali.

Lugusid produtseerides kasutab Garrix pigem lihtsat muusikategemise programmi nimega FruityLoops, mis on aastatega talle omaseks saanud.

Vaata lisaks SIIT!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles