Lauljatar Gertu Pabbo avalikustas oma debüütsingli, mille autoriks on Ott Lepland

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Perit Muuga moeshow, Gertu Pabbo & Tanel Laanmäe
Perit Muuga moeshow, Gertu Pabbo & Tanel Laanmäe Foto: Ülla Tamm

Kevadel saates Eesti Otsib Superstaari teise koha võitnud noor lauljatar Gertu Pabbo avalikustas oma debüütsingli.

Lugu, mille autoriks on tuntud Eesti laulja ning kunagi samuti staarisaatest läbi käinud Ott Lepland, kannab pealkirja «Ei Ma Ootama Jää».

«Jälgisin Gertu tegemisi vaikselt ka saate ajal,» räägib Ott Lepland. «Nägin temas lisaks meeldivale inimesele ka väga võimekat ja hea häälematerjaliga lauljatari. Sellele sisetundele tuginedes kirjutasin Gertule loo, mida praegu teie kuulete. Olen täiesti kindel, et Eesti inimesed võtavad Gertu veelgi rohkem omaks ning tean, et ühel päeval särab ta samas kohas, kus täna Maarja, Ines ja teised Eesti armastatud noorema põlve naislauljad,» lõpetab Lepland.

Gertu Pabbo räägib: «Ott Lepland on tohutult andekas laulja ja laulukirjutaja, ning kui minuga võeti ühendust, et Ott on kirjutanud mulle ühe loo, olin tegelikult tagasihoidlikult öeldes üliõnnelik ja üllatunud. Mulle on alati Oti looming väga-väga meeldinud ning teadsin koheselt, et ka antud lugu saab mulle väga meeldima. Ma usun, et paremat esimest singlit ja selle sünnilugu poleks ma isegi osanud loota ja oodata. Olen lõpptulemusega väga rahul ja laul kõlab täpselt nii, nagu ma seda ette kujutasin. Olen Otile siiralt tänulik selle suurepärase loo eest ja loodan, et see meeldib kuulajatele sama palju, kui see meeldib mulle!», kirjeldab enda emotsioone Eesti Otsib Superstaari teise kohaga lõpetanud noor lauljatar.

Gertu Pabbo debüütsingel «Ei Ma Ootama Jää» on tänasest eksklusiivselt saadaval vaid Spotifys. Alates 14. augustist ka ülejäänud suuremates digikanalites. Kuula Gertu Pabbo esiksinglit «Ei Ma Ootama Jää» Spotifyst SIIN!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles