Ainulaadne The Kostabi Show toimub esimest korda Eestis 15.augustil!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev Mark Kostabi saabus Tallinna
Kalev Mark Kostabi saabus Tallinna Foto: Tallinn Art Space

Alanud on piletite eelmüük Eesti päritolu maailmakuulusa kunstnik Kalev Mark Kostabi pidulikule näituse avamisele ja kontsertshow’le - The Kostabi Show, mis toimub 15.augusti õhtul Tallinn Art Space galeriis.

Foto: Tallinn Art Space

Üritusel tutvustab Kostabi oma uuemat loomingut ja musitseerib koos Greesi Desiree Langovitsiga.

Foto: Tallinn Art Space

Tallinn Art Space toob Eestisse Kalev Mark Kostabi, kunstniku, kelle nimi ja looming on väga hästi tuntud nii Eestis, Itaalias kui Ameerikas.

Kostabi Eestis viibimise aja sisse on planeeritud graafiliste lehtede trükkimine Tallinn Art Space litograafiakeskuses. Kunstniku siinveedetud ajast valmib koostöös TV3-ga dokumentaalfilm.

Foto: Tallinn Art Space

Eesti visiidi lõpetab glamuurne The Kostabi Show – kunstniku isikunäituse avamine ja kontsert, kuhu on sissepääs vaid kutsete ja eelmüügist ostetud piletitega.

The Kostabi Show on USA-st alguse saanud meelelahutussaade, kus tuntud inimestest koosnev zürii pakub pealkirju kunstniku uutele töödele. Publikult enim hääli saanud pealkirja ostab kunstnik selleks sobiliku summa eest.

Esimest korda Eestis toimuv The Kostabi Show pakub ainulaadset võimalus suhelda vahetult kunstnikuga ja soetada tema uuemaid töid ning augustikuus Tallinnas sündinud originaalloomingut.

Kalev Mark Kostabi näitus jääb Tallinn Art Space galeriis kõigile külastajatele avatuks 16.08 - 10.09.2015.

Piletid The Kostabi Show´le (a´69 eur) on saadaval vaid Tallinn Art Spacest. Piletite ostmiseks palume võtta ühendust galeriiga: tallinnartspace@gmail.com või : 55604631 (Jaak Visnap).

Tallinn Art Space on Tallinna südalinnas Maakri tänaval tegutsev kunstigalerii. Koostöös  litograafiakeskusega pakutakse kunstihuvilistele kaasaegset galeriipinda ja graafika trükkimise võimalust. Lisaks kunstinäitustele korraldadakse erinevaid koolitusi ja üritusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles