«Seitsmeste uudiste» juhiks saab Mart Mardisalu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Mardisalu
Mart Mardisalu Foto: Eesti Kontsert / Prike

TV3 «Seitsmeste uudiste» meeskonda hakkab alates 17. augustist juhtima Mart Mardisalu.

MTG Eesti tegevjuhi Priit Leito sõnul vajavad «Seitsmesed uudised» värskust ja uusi ideid ning Mart Mardisalu uudistejuhina suudab neid ellu viia, sest tal on tiimi täielik usaldus.

Foto: TV 3

«Kerge see otsus polnud. Pidevalt muutuval meediamaastikul, sh televisioonis on vaataja ootuste tabamine keeruline. Uudistesaate ehk suurimaks väljakutseks on tasakaalupunkti leidmine klassikalise uudise ja meelelahutusliku vahel,» märkis Mardisalu.

«Teisalt pakub see aga ka motiveerivat keskkonda uute ideede teostamiseks. «Seitsmeseid uudiseid» ootavad ees muudatused, mida vaataja kindlasti märkab ja loodetavasti ka hindab,» sõnas ta.

Mardisalu sõnul lisab kindlust uude ametisse astumisel meeskonna toetus, keda ta uudistesaatele püstitatud eesmärkide saavutamisel ka oma põhiliseks relvaks peab.

«Nutikaid ajakirjanikke on meil mitu toatäit, loodan neid vaid inspireerida jätkuvalt häid uudislugusid tegema. Usun, et suudan siin rakendada oma enam kui kahekümne aasta pikkust televisioonis ja raadios töötamise kogemust,» ütles ta.

«Seda, et toimetus tööd hästi teeb, tõestab Turu-uuringute AS’i poolt kevadel tehtud uuring, mille põhjal 65% küsitletute hinnangul annavad just TV3 «Seitsmesed uudised» päevast tervikliku kokkuvõtte. Nende protsendipunktide kasvamist tahan ma ka oma töö tulemusena näha,» lõpetas Mardisalu. 

Uudistemeeskonna juhtimise kõrvalt jätkab Mart Mardisalu ka «Seitsmeste uudiste» ankruna.

Mart Mardisalu on töötanud saatejuhi ja toimetajana aastatel 1990–1994 ETVs, 1992-1995 TOP-Raadios, 1995–1998 Raadio 2s ja raadiojaamas Sky +. Aastatel 1996–2006 töötas Mardisalu saatejuhina TV3s, kus 2011.aasta algusest alustas TV3 „Seitsmeste uudiste“ ankruna.

Palju õnne, Mart!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles