Vanemad unustasid kogemata oma kolmeaastase tütre kiirtee äärde

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Autoroute du Soleil üks lõikudest
Autoroute du Soleil üks lõikudest Foto: Wikipedia.org

Prantsusmaa Rivierasse puhkama suunudunud perekond unustas oma kolmeaastase tütre möödunud pühapäeval kiirtee äärde ning nad sõitsid üle 150 kilomeetri enne kui taipasid, et laps jäi maha.

Pere sai lapsest teada raadiost kuuldud politseisaatest, millest teatati teeääres olnud väikelapsest, edastab AFP.

Lapse leidis Lõuna-Prantsusmaalt Drome`i regioonist Lorioli lähedalt A7 kiirtee äärest, mida rahvasuus nimetatakse Autoroute du Soleil (Päikese kiirtee), grupp seal viibinud turiste. Leitud laps anti üle politseile.

Laps oskas oma leidjatele öelda, et tal on õde ja vend ning ta pidi perega minema mereäärde. Ta nägi, kuidas isa autoga minema sõitis.

Vanemad kontakteerusid lapse kadumise pärast politseiga ning said teada, kuhu nad lapse olid unustanud.

«Pere oli sõitnud läbi Aix-en-Provance´i ning olid juba Saint-Raphaeli suunas liikumas ning mitte ükski pereliige ei märganud tüdruku puudumist,» teatas politsei.

Politsei andis leitud lapse sotsiaalametnikele ning küsitleb lapse maha jätnud vanemaid.

«Kuulame, mis neil öelda on ning siis vaatame, kas anname asja edasi arutada Valance`i prokuröridele,» lisas politsei esindaja.

Miljonid prantslased puhkavad augustis ning suunduvad siis populaarsetesse puhkepaikadesse, kuid neil tuleb teedel rinda pista ummikute ja seisakutega, mis võivad väga närviliseks teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles