Jahmatav kohtuhagi: poiss-sõbra mürgine kokteil tappis Bobbi Kristina

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bobbi Kristina Brown ja Nick Gordon
Bobbi Kristina Brown ja Nick Gordon Foto: SCANPIX

Bobbi Kristina Browni poiss-sõpra Nick Gordonit süüdistatakse uues kohtuhagis neiu surma põhjustamises.

22-aastaselt surnud Bobbi Kristina hooldaja Bedelia Hargrove andis neljapäeval sisse hagi, milles on kirjas jahmatavad detailid, kirjutab Us Weekly.

«Mind kurvastab väga Bobbi Kristina Browni surm. Täna andsin sisse parandatud kaebuse Nicholas Gordoni vastu, lisades süüdistuse surma, valu ja kannatuste põhjustamises. Me anname endast kõik, et õiglus võidule pääseks,» ütles Hargrove.

Varalahkunud lauljatar Whitney Houstoni ainus laps suri 26. juulil. Bobbi Kristina leiti teadvusetult vannis lamamas oma Atlanta kodus 31. jaanuaril, misjärel viidi ta kunstlikusse koomasse. Ta maeti ema kõrvale New Jersey kalmistule.

Kohtuhagis väidetakse, et 25-aastane Gordon «tarvitas terve öö kokaiini ja alkoholi» ning andis Bobbi Krisitinale «toksilise kokteili». Neiu kaotas mürgi tõttu teadvuse, misjärel Gordon «pani Bobbi Kristina näoli külma vanni, mistõttu sai ta ajukahjustuse».

Gordon peksis väidetavalt oma kallimat, süüdistas teda petmises ja sõimas teda «hooraks ja mõrraks».

Hagi väidab ka, et pärast Bobbi Kristina vee alla panekut vahetas Gordon riided, läks voodisse ja «asetas pea naiskülalise jalgadele ning teatas: «Ma tahan ilusat valget tüdrukut nagu sina!».» 

Viisteist minutit hiljem leidis identifitseerimata isik Bobbi Kristina vannist, mille põhjas oli prügikühvel. Hagi väitel oli neiu teadvuseta, tema huuled olid paistes ja hambad rippusid suust välja - seda kõike Gordoni väidetavate löökide tõttu.

Gordonit süüdistatakse ka Bobbi Kristinalt varastamises ja tema arvelt tuhandete dollarite võtmises. Hagi nõuab kahjutasuks vähemalt kümmet miljonit dollarit.

Gordoni advokaadid eitasid süüdistusi: «Viimatine hagi Nicki vastu on laimav ja teenimatu. Nick on oma armsama kaotusest masenduses ja on kahetsusväärne, et selliseid alusetuid süüdistusi avalikkusele esitletakse.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles