Madonna palkas endale söögipolitsei

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madonna arrives at The Metropolitan Museum of Art's Costume Institute benefit gala celebrating "China: Through the Looking Glass" on Monday, May 4, 2015, in New York. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)
Madonna arrives at The Metropolitan Museum of Art's Costume Institute benefit gala celebrating "China: Through the Looking Glass" on Monday, May 4, 2015, in New York. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP) Foto: Evan Agostini/AP

Perfektsionist, nagu Madonna on, palkas endale inimese, kes tema dieeti nii karmilt jälgib, et loendab suisa tema suutäisi.

Naine valmistub praegu uueks tuuriks, ta on karmil dieedil ning seda valvab ka valvas pilk, et suhu ei satuks midagi, mis sinna sattuma ei peaks.

„Ma kutsun teda söögipolitseiks, ta küsib pidevalt, kas ma ikka sõin, kas ma olen joonud piisavalt vett,“ tunnistas Madonna Andy Coheni saates „Entertainment Weekly“.

Madonna uus tuur „Rebel Hearts“ stardib Kanadast septembris ja vältab kuni 2016. aasta jaanuarini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles