Rock Cafe tähistab sünnipäeva suurejoonelise peoga

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stuart Hamm
Stuart Hamm Foto: Wikipedia

Laupäeval 23. oktoobril tähistab oma kuuendat sünnipäeva Eesti kõige kõvem kontsertklubi Rock Cafe.


Kontserdi peaesinejateks on legendaarne basskitarrist Stuart Hamm (USA) ja spetsiaalselt sünnipäevapeoks akustilise trioga üles astuv Tanel Padar.

Stuart Hamm läks ajalukku juba rohkem kui veerand sajandit tagasi, kui ilmus Steve Vai ulmeline «Flex-Able» (1984). Hamm on maineka Berklee College of Music Alumni auhinna omanik; paljud juhtivad muusikaajakirjad, sealhulgas Guitar Playeri lugejad, on teda korduvalt valinud parimaks bassistiks nii rocki kui jazzi kategoorias. Kui lisada töö viljaka sooloartisti, hinnatud pedagoogi ja juhtiva bassiteoreetikuna, siis pole kahtlustki, et Hamm kuulub maailma kõigi aegade mõjukaimate basskitarristide hulka.

Eesti esirokkar Tanel Padar astub esmakordselt üles spetsiaalselt sünnipäevapeoks kokku pandud akustilise trioga. Lisaks annavad sünnipäeval värvi Sõpruse Puiestee, Malcolm Lincoln, Limited Edition ja Silverstique. Sünnipäevatordi toovad Pagaripoisid.

Piletid Rock Cafe sünnipäevale hinnaga alates 150 kroonist on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti. Soodsa hinnaga fännipiletid on müügil ka pubis Woodstock, kaupluses World Clinic (Tatari 6, Tallinn) ja kaupluses Rock Road (Endla 38, Tallinn).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles