Kõmufotograaf nõuab Mike Tysonilt 25 miljonit mulluse kakluse eest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mike Tyson
Mike Tyson Foto: SCANPIX

Hea küll, arvestades, kes on poksilegend Tyson (44), oleks täpsem öelda kakluse asemel «rüsin», kus fotograaf siiski tublisti haiget sai, mille eest ta nüüd 25 miljonit dollarit valuraha küsibki.

 

Vaatamata naiselikule eesnimele siiski meessoost pildimeister Antonia Echevarria ütleb, et sai mitmeid kehalisi vigastusi, kui ta mullu novembris L.A lennujaamas Tysoni käest paar lööki  pihta sai. Tyson olevat  ka öelnud fotograafile: «Ma tapan su!»

Fotograaf panigi selle kõik kirja ja esitas eile hagi Tysoni vastu L.A ülemkohtule, kirjutab popeater.com.

Lennujaamas juhtus siis nii, et fotograaf ligines Tysonile, kes oli koos naise, ämma ja 10kuulise tütrega teel lennukile. Kuidagimoodi müksas fotograaf titekäru, mispeale ta siis Tysoni käest tuupi saigi, kuna Tyson pidas seda tema perekonna ründamiseks.

Tysoni esindaja sõnul üritas fotograaf Tysoni sihilikult provotseerida ja tülitada.

Siin võib olla tõepõhi all, sest kõmufotograafide üheks töövõtteks ongi staari ärritamine, kes siis kurja näoga fotograafi poole reageerib. Fotograafil on muidugi siis juba kaamera valmis, ta pildistab ja saab loodetavasti tehtud pildi maha müüa.

Juhul, kui fotograaf soovis sellist trikki teha, jättis ta paraku küll arvestamata, kellega tal tegu, sest Tysoni käsi liigub teatavasti väga kiiresti.

Igal juhul lõppes mullune instident sellega, et kohaletulnud politsei vahistas Tysoni ja fotograafle tehti otsette õmblus.

Tysoni esindaja sõnul on Tyson kindel, et kohus lähtub faktidest ja pealtnägijate tunnistustest ning langetab õiglase otsuse.

Igal juhul, kui kohus mingi valuraha Tysonilt välja mõistab, on see talle kahtlemata halb uudis, sest mehe rahasasjad on vägagi kehvas seisus. Mike Tyson tuli WBC sarja poksi maailmameistriks 20aastaselt.

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles