Holly Madison avameelitseb: seks Hugh Hefneriga oli rutiinne

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hugh Hefner ja Holly Madison 2008. aastal
Hugh Hefner ja Holly Madison 2008. aastal Foto: SCANPIX

Endine Playboy kaunitar Holly Madison andis voodielule Hugh Hefneriga hävitava hinnangu.

Madison kolis Playboy häärberisse 21-aastaselt ja temast sai üks meediamoguli tüdruksõpradest. Madison tunnistas, et ta ei nautinud seksi Hefneriga.

«Seks oli väga rutiinne ja ma ei usu, et ükski tüdrukutest seda päriselt nautis. Tahtsime sellega lihtsalt ühele poole saada. See grupiteema ei erutanud mind. See oli piinlik ja mulle ei meeldi seda tegelikult teha,» meenutas Madison.

«Ma ei usu, et teda üldse huvitas, kas me seksi naudime. Ta ei hoolinud mu heaolust üldse. Ta hoolis vaid enda õnnest ja mitte millestki enamast. Hugh oli veendunud, et kõik, mida noor ja ilus naine elult tahab, on veidike raha ja veidike kuulsust,» lisas ta.

Madisoni sõnul sattus ta Playboy häärberis elades depressiooni ja kaalus enesetappu, kuid Hefner ei lubanud tal professionaalilt abi otsida.

«Palusin Hefilt abi ja ta ütles, et mul on keelatud psühhiaatri juurde minna. Ta teadis, et psühhiaater soovitaks mul häärberist lahkuda. Minu huvid polnud tähtsad - kõige tähtsam oli see, et kõik oleks tema kontrolli all,» ütles Madison.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles